Οι Ικαροι μας … προειδοποιούν (μπρρρρ): «Κύριοι», ας είστε προσεκτικοί… σας βλέπουμε!

Η ανακοίνωση συνοδεύεται κι από φωτογραφία του διαιτητή (αν αυτό δεν είναι ορισμός της στοχοποίησης) Ευτυχώς οι φιλοι της ομάδας είναι πολιτισμένοι
Η ανακοίνωση συνοδεύεται κι από φωτογραφία του διαιτητή (αν αυτό δεν είναι ορισμός της στοχοποίησης) Ευτυχώς οι φιλοι της ομάδας είναι πολιτισμένοι

Οι Ικαροι φαίνεται ότι «δεν σηκώνουν μύγα στο…σπαθί τους» και με μια ανακοίνωση – προειδοποίηση(;) βάλλουν εναντίον οποιουδήποτε έχει … άποψη για την πορεία της ομάδας!!! Ετσι με αφορμή κοινοποίηση στο facebook άποψης ατόμου που ασχολείται με το τοπικό μπάσκετ για το αν «αξίζει η ομάδα των Ικάρων να βρίσκεται στην Α2» (μετά την εμφάνιση του Σαββάτου και τη νίκη με σκορ 41-39 το χειρότερο από την δημιουργία της Α2) και την επιλογή του διαιτητή του αγώνα να κάνει like  σε αυτή την άποψη, τον κατακεραυνώνει λέγοντας πως  «δεν έχει δικαίωμα να μας κρίνει εκτός παρκέ» (!!!) Ωραίες απόψεις δημοκρατικές βγαλμένες απο άλλες, για κάποιους, “ωραίες” εποχές.

Χαρείτε την ανακοίνωση που πιστεύουμε πως αποτελεί μνημείο και απόδειξη της ελληνικότατης παροιμίας «Φταίει ο γάιδαρος χτυπάμε το …σαμάρι»

 Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, επισημαίνει την προκλητική εξωαγωνιστική συμπεριφορά, του διαιτητή Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, που σφύριξε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας, απέναντι στο Λαύριο.

Όπως εμείς δεν θα κρίνουμε τον εν λόγω διαιτητή για τις διαιτητικές του αποφάσεις εντός παρκέ έτσι κι αυτός δεν έχει δικαίωμα να μας κρίνει εκτός παρκέ, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω προσβλητικής ανάρτησης ενός blogger. Γεγονός που προκάλεσε απορίες, στους παίκτες, την διοίκηση και τους φιλάθλους των ΙΚΑΡΩΝ ΣΕΡΡΩΝ.

Πιο συγκεκριμένα, ο «κύριος» Δεληγιαννίδης, έδειξε να «αρέσκεται» σε ειρωνική ανάρτηση κατά του συλλόγου μας, από Σερραίο μάλιστα(!) blogger, στο «facebook». Επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό.

Παρακαλούμε τα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ/ΕΟΚ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Σ.Δ.Κ.Θ) να προβεί στον απαραίτητο έλεγχο του συγκεκριμένου διαιτητή και στην επιβολή συστάσεων.

Οι ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ και η διοίκηση, έχουν εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, ότι θα μεριμνήσει του θέματος και θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, που θα διασφαλίζουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό, την επάρκεια της διαιτησίας, στους επερχόμενους κρίσιμους αγώνες του πρωταθλήματος της Α2.

Ποτέ κατά το παρελθόν οι ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ δεν έχουν ασχοληθεί με διαιτητές ή αποφάσεις τους, δίκαιες ή άδικες προς την ομάδα μας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν όμως, να προσβάλει την  ιστορία, τον κόσμο μας και την προσπάθεια των παικτών και του staff, στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας.