Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2017!

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2017!

Τον χειμώνα τα 90s μονοπώλησαν τις προτιμήσεις των μοντέλων και των celebrities. Οι περισσότερες κοπέλες προτίμησαν το ολόισιο ίσιο μαλλί το contouring  και τα έντονα βαμμένα χείλη για τις βραδινές εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι δεν ξεφεύγει από τα πρότυπα του χειμώνα αφού το contouring εξακολουθεί να είναι στην μόδα περισσότερο από ποτέ ε την διαφορά ότι συνδυάζεται με πιο απαλά γήινα χρώματα που θέλουν το χρώμα κυρίαρχο. Πορτοκαλί και μπρονζέ σκιές σε συνδυασμό με έντονο eye liner και ζωντανές έντονες βλεφαρίδες. Που θα αποκτήσεις όλα τα καλλυντικά που χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις το απόλυτο στυλ του καλοκαιριού;

Στο myaroma.gr βρήκαμε οικονομικό πακέτο με contouring προϊόντα και καλλυντικά golden rose & w7 σε προσφορά:

Μπορείς να τα αποκτήσεις όλα μαζί μόνο με 36 ευρώ και τα προϊόντα προέρχονται από την max factor. Στο ίδιο κατάστημα μπορείς να βρεις και παλέτες με τις σκιές που χρειάζεσαι για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα:

Τα καλλυντικά είναι w7 και μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις . Έχε βέβαια  στο νου σου ότι για τις βραδινές εμφανίσεις είναι in το glitter στα χείλη όπως επίσης και τα σκούρα χρώματα στα μάτια που θυμίζουν τα 80s. Τα  goth lips είναι επίσης ακόμη εντός μόδας και οι make up artists μας παροτρύνουν να τα συνδυάσουμε με απαλό μακιγιάζ, σχεδόν natural χωρίς βαμμένα έντονα τα μάτια με eyeliner.

Αν  θες να αναδείξεις το βλέμμα σου μπορείς να το κάνεις με ψεύτικες βλεφαρίδες.

 

Οι βλεφαρίδες είναι της εταιρείας golden rose.

Last minute tip: Προσέξτε το μακιγιάζ που χρησιμοποιείται γιατί δεν σημαίνει ότι εφόσον είναι στην μόδα μας πηγαίνει κιόλας. Φροντίστε τα χρώματα που επιλέγετε ταιριάζουν με τα φυσικά σας χρώματα. Μην ξεχνάτε ότι το ζήτημα είναι να αναδείξετε τα στοιχεία του προσώπου σας.