Ματαίωση της παράστασης «ο γάιδαρος ο Μενιος ο παραχαϊδεμένος»

γαιδαρος-μενιος00

Σας ζητούμε συγνώμη, αλλά όπως μας ενημέρωσαν η παράσταση  «ο γάιδαρος ο Μενιος ο παραχαϊδεμένος» την Παρασκευή 1/2/2013 αναβάλλεται πιθανόν για τον Μάρτιο


Σας επισυνάπτουμε την επιστολή που μας κοινοποίησε το θέατρο σημερα το πρωϊ
 
Κύριε Πλακιά,

 
καλή σας ημέρα και καλό μήνα !!!!
 
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η σημερινή παράσταση μας αναβάλλεται. Θα σας παρακαλούσα να ενημερώσετε με τη σειρά σας τους δικαιούχους των προσκλήσεων. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθουμε ξανά το Μάρτιο στην πόλη σας.
 
 
Μας συγχωρείτε για την αναστάτωση και ευχαριστούμε και πάλι για τη  βοήθεια σας,η οποία υπήρξε σημαντική.
 
 
Με εκτίμηση 
 
Άννα Αστρουλάκη 
Μικρό Θέατρο Λάρισας 

Η κλήρωση που είχε γίνει

Μετά από κλήρωση (10 άφησαν σχόλιο κάτω από την ανάρτηση) που έγινε αυτόματα από την «μηχανή» του ιστοτόπου μας αναδείχθηκαν οι 5 νικητές που κερδίζουν τις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση  «ο γάιδαρος ο Μενιος ο παραχαϊδεμένος»

Για την παράσταση 17.00

Για την παράσταση 19.00

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email για τον τρόπο παραλαβής των προσκλήσεων

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: «ο γάιδαρος ο Μενιος ο παραχαϊδεμένος»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 
ΓΙΑ 2 ΜΟΝΟ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΩΡΕΣ : 17:00 & 19:00
ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΡΦΕΑΣ (ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 12) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6986608707
«Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ Ο ΜΕΝΙΟΣ Ο ΠΑΡΑΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ»

 «Την ιστορία θα σας πω του γάιδαρου του Μένιου, του Μένιου του μονάκριβου του πολυαγαπημένου, που η μαμά του η Φιλιώ του είχε αδυναμία, τέτοιο γαϊδούρι πίστευε, δεν έχει άλλη καμία.

Μια έμμετρη ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση για παιδιά και γονείς  , με θέμα την ανατροφή και τα όρια στη σχέση μητέρας και παιδιού.

Η υπερπροστατευτική μαμά του γάιδαρου του Μένιου του παραχαϊδεμένου , με την «αγάπη» της χωρίς συγκρατημό, έκανε το γαϊδούρι της, γάιδαρο σωστό!

Χαϊδεύοντας τον υπερβολικά και στερώντας τον από κάθε ευθύνη, τον εμποδίζει να μεγαλώσει και τον οδηγεί σε απομόνωση μέχρι τη στιγμή που…».

Θεατρική παράσταση  για παιδιά έως 10 ετών βασισμένη στο παιδικό βιβλίο της Στέλλας Μιχαηλίδου « ο Γάιδαρος ο Μενιος ο παραχαϊδεμένος» σε μια σπιρτόζικη διασκευή   με μουσική, ρυθμό και εικόνες παρμένες από την οικογενειακή καθημερινότητα .