Οι νικητές του 4ου Αγώνα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας

Οι νικητές του 4ου Αγώνα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Κυριακή 18/9 στην πίστα του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, ο 4ος Αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας για το 2016 (πρότελευταίος του πρωταθλήματος)

Όσοι βρέθηκαν το διήμερο στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους πιο γρήγορους αναβάτες μοτοσυκλέτας της χώρας μας. Στα τελικά αποτελέσματα ανά κατηγορία είχαμε:

SUPERSPORT:

Ο Massimo Roccoli, ο 4 φορές πρωταθλητής Ιταλίας κέρδισε άνετα τον αγώνα με ρεκόρ 1.19.763 . Ο Ιταλός πρωταθλητής ήταν από την αρχή μπροστά, όπου έμεινε μέχρι την καρό σημαία χωρίς να απειληθεί καθόλου. Στη δεύτερη θέση ο Φάνης Μίχας μετά από μια συγκλονιστική  μάχη με τον Μιχάλη Κουτσουμπό που πήρε την τρίτη θέση και τέταρτο τον  Αλεξ Παπαγεωργίου.

RACING:

Ο Λέανδρος Ντότσικας πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του φέτος ενώ από την αρχή μέχρι το τέλος δεν απειλήθηκε καθόλου στον αγώνα. Δεύτερος ο Μάκης Σιφναίος και τρίτος ο  Αντρέας Λεφέβρ.

OPEN:

Ο Ισραηλινός Shai Lev ήταν ο νικητής του αγώνα της κατηγορίας OPEN. Ο Θανάσης Ζάχος πήρε την δεύτερη θέση μπροστά από τον Σταύρο Κρεμάλα και τέταρτο τον Τάσο Σκυριανόγλου.

FORMULA EXTREME:

Ο Χάρης Παρασκευόπουλος τερμάτισε εύκολα πρώτος κερδίζοντας για δεύτερη φορά φέτος με δεύτερο τον Σάκη Συνιώρη, τρίτο τον Λευτέρη Πίππο και τέταρτο τον  Μαρκεσσίνη.

ΝΕΩΝ:

O Βασίλης Κορωνάκης πήρε μια άνετη νίκη που είναι και η 4η συνεχόμενη νίκη του για φέτος.  Ο Νότης Παπαπαύλου πήρε την δεύτερη θέση και ο Κυριάκος Λιούτας την τρίτη θέση.

(πηγη: ert.gr – Βασίλης Αναστασιάδης)