Οι πιο sos ερωτήσεις προς τον πλαστικό χειρουργό σας

Οι πιο sos ερωτήσεις προς τον πλαστικό χειρουργό σας

Είναι πολύ σημαντικό από την στιγμή που αποφασίσετε να κάνετε μία πλαστική επέμβαση, να έχετε κατά νου όλους τους κινδύνους που μπορεί να παρουσιαστούν και να γνωρίζετε κάθε τι που πρόκειται να συμβεί, έτσι ώστε να μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε όλες τις συνθήκες της εκάστοτε επέμβασης.

Εκτός από την σωστή επιλογή του πλαστικού χειρουργού, είναι σημαντικό να υποβάλλετε ορισμένες ερωτήσεις, οι οποίες θα σας διαφωτίσουν λίγο παραπάνω σχετικά με την επέμβαση που θα επιλέξετε.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ταξινομημένες όλες τις ερωτήσεις που πρέπει να επιλυθούν:

1η ερώτηση και πάει στον εαυτό σας:

Για ποιον λόγο θα κάνετε αυτήν την επέμβαση;

Είναι πολύ σημαντικό να καθορίσετε τον λόγο για τον οποίο επιλέξατε να κάνετε την συγκεκριμένη επέμβαση. Είναι αντικειμενικός; Είστε σίγουροι ότι θα σας λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε;

2η ερώτηση:

Ποιος είναι κατάλληλος για να κάνει αυτήν την επέμβαση και πόσο συχνά την πραγματοποιεί ο γιατρός;

Σε μερικές πλαστικές επεμβάσεις, υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές που πρέπει να πληρούνται για να εκτελεστούν. Μερικοί από τους ασθενείς μπορεί να μην είναι κατάλληλοι ή να απαγορεύεται να υποβληθούν σε κάποιες από αυτές.

3η ερώτηση:

Ποια θα είναι η διάρκεια του αποτελέσματος;

Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι το Α και το Ω και αυτό που οι περισσότεροι περιμένουν. Για αυτόν τον λόγο, πρέπει να ξέρετε το χρονικό πλαίσιο που θα έρθει. Ρωτήστε τον γιατρό σας σχετικά με όλα τα θέματα που σας απασχολούν ως προς τον χρόνο.

Η ιατρική ιστοσελίδα του πλαστικού χειρουργού Dr. Κοντογιάννη είναι στην διάθεσή σας, για να διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για κάθε επεμβατική διαδικασία ξεχωριστά.

Εφόσον το επιθυμείτε δρομολογήστε το ραντεβού σας με τον γιατρό!

One Response to "Οι πιο sos ερωτήσεις προς τον πλαστικό χειρουργό σας"

  1. Αποστόλης   14 Ιουλίου 2015 at 12:19

    σημαντικα βηματα πριν την επεμβαση