Οι πρώτοι 38 υποψήφιοι σύμβουλοι του Δαυίδ Σωτηρόπουλου για τον Δήμο Εμμ.Παππά

Δαυίδ ΣωτηρόπουλοςΤους πρώτους 38 που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της κίνησης  «Νέα Προοπτική Δήμου Εμμανουήλ Παππά» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος Δήμαρχος Εμμ.Παππά Δαυίδ Σωτηρόπουλος

Όπως αναφέρει η κίνηση στην ιδρυτική της διακήρυξη:

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, υπάρχει η ανάγκη έκφρασης μίας διαφορετικής πολιτικής φιλοσοφίας για τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά. Μίας πολιτικής που, μακριά απόκομματικές αγκυλώσεις, πελατειακές σχέσεις και προσωπικές κόντρες συγκεκριμένων μηχανισμών εξουσίας, μπορεί με καθαρή ματιά να παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις προκλήσεις που περιμένουν τη δική μας ανταπόκριση. Η εποχή μας χρειάζεται καινούριες αντιλήψεις από νέους δυναμικούς ανθρώπους ,οι οποίοι θα εισαγάγουν και θα εφαρμόσουν σύγχρονες δράσεις και μεθόδους διοίκησης και οργάνωσης και οι οποίοι θα υπηρετήσουν αποκλειστικά του δημότες του δήμου Εμμανουήλ Παππά. Άλλωστε, όλοι αναγνωρίζουν ότι δεν είναι πλέον εφικτό να λειτουργεί ο δήμος με τις παλιές, ξεπερασμένες και αναποτελεσματικές μεθόδους διαχείρισης.

    Νέα Προοπτική Δήμου Εμμανουήλ Παππά      Εμείς, ως ενεργοί πολίτες του Δήμου Εμμανουήλ Παππά ,πιστεύουμε ότι η πολιτική στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει αποκλειστικό σκοπό και προορισμό να υπηρετεί τον άνθρωπο. Γι΄αυτό το λόγο, πρέπει να ασκείται μόνο από πολίτες ακέραιους , ικανούς και άξιους , από ανθρώπους που ξεχωρίζουν για την ανιδιοτέλεια τους και δεν έχουν εξαντλήσει το απόθεμα προσφοράς, το μεράκι και το πάθος για τον δήμο και τους δημότες. Θεωρούμε υποχρέωση μας να υπηρετήσουμε το δήμο μας όχι ως επαγγελματίες της πολιτικής, αλλά ως δημότες δραστήριοι, που πολιτεύονται με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια για μια Νέα Προοπτική για το μέλλον του δήμου Εμμανουήλ Παππά

          Για τους παραπάνω λόγους ,θεωρούμε αναγκαία και απαραίτητη περισσότερο παρά ποτέ τη δημιουργία μίας νέας ,σύγχρονης και δυναμικής δημοτικής κίνησης ,που θα φέρει την απαραίτητη τομή στα δημοτικά δρώμενα, όπως το επιβάλλουν οι σημερινοί καιροί και όπως αξίζει στον τόπο μας ,στα χωριά μας. Η πρωτοβουλία μας αυτή είναι μία επιλογή για το μέλλον. Μία Νέα προοπτική και παράλληλα επιτακτική ανάγκη για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Με κινητήριο δύναμη την αγάπη μας για τα χωριά του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μία νέα και δημιουργική κίνηση ,η οποία μέσα από πολιτικές διαδικασίες ,θα επιφέρει την αναγκαία και απαραίτητη ανανεωτική και δημιουργική τομή στα δημοτικά δεδομένα του δήμου υπηρετώντας με σεβασμό και αγάπη το δημότη και το δήμο .Οραματιζόμαστε μία τοπική αυτοδιοίκηση που θα ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του δημότη- επαγγελματία, του δημότη-αγρότη, του δημότη υπαλλήλου, της νεολαίας, των ηλικιωμένων ,των ασθενέστερων οικονομικά κοινωνικών ομάδων.

          Ο σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε και να διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας εφαρμόζοντας έμπρακτα σε όλα τα πεδία δράσης τις αρχές της αλήθειας, της αξιοκρατίας , της δημοκρατίας, της ισότητας, της δικαιοσύνης, της διαφάνειας, της αξιοπιστίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης σεβόμενοι πάντα την ιστορία ,τις παραδόσεις και το περιβάλλον του ιστορικού δήμου Εμμανουήλ Παππά.

           Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, αφήνοντας πίσω τους παλιούς μηχανισμούς, διαμορφώνουμε συνθήκες για ίσες ευκαιρίες και ανοίγουμε δρόμους σε όσες και όσους , νέες και νέους δημότες επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο   στο δύσκολο ,αλλά ωραίο και καθαρό αγώνα της νέας δημοτικής κίνησης με ονομασία Νέα Προοπτική για τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά

          Καλούμε τους δημότες να πλαισιώσουν τη Νέα Προοπτική, να αγωνιστούν μαζί μας, να συμμετάσχουν ενεργά στην τελική διαμόρφωση του προγράμματός μας, να πάρουν μέρος στη λήψη αποφάσεων και ,τέλος, να συμβάλουν στην ανάδειξη των ικανών προσώπων σε όλα τα επίπεδα.

 Οι πρώτοι 38 υποψήφιοι σύμβουλοι είναι οι:

 

1.Ασσανακίδης Χρήστος
2.Βακιρτζής Ανέστης
3.Γεροστεργίου Γεωργία
4.Γκαγκάτση Χριστίνα
5.Γκιοργκίνης Δημήτρης
6.Γουσοπούλου Βασιλική
7.Δαμάσκος Γιώργος
8.Δάφκου Μαρία
9.Ευριπίδης Παναγιώτης
10.Ιστηρόπουλος Κυριάκος
11.Κεχαγιάς Δημήτριος
12.Κολιντζίκης Γεώργιος
13.Κοτσανίδης Κωνσταντίνος
14.Κουζουντδίδου Γλυκαιρία
15.Κούτσας Χρυσόστομος
16.Κούρος Δημήτριος
17.Λαμπάκης Δημήτριος
18.Κυριακόπουλος Χρήστος
19.Λεονταρίδης Αθανάσιος
20.Μελισινάς Νικόλαος
21.Μιχαλάκης Αλέξανδρος
22.Μπακιρτζής Παντελής
23.Μπαλτζίδης Χρήστος
24.Μπάρμας Απόστολος
25.Οικονόμου Βασίλης
26.Παπαδημητρίου Δημήτριος
27.Παρτζανάκης Αντώνιος
28.Ρούσκας Κωνσταντίνος
29.Ραικοπούλου Καλλιόπη
30.Ράντος Σωτήριος
31.Σάνδρου Κλέλια
32.Τσιώπης Βαλάντης
33.Σκουλίδης Συμεών
34.Τούνα Ελένη
35.Τόλιος ευθύμιος
36.Τσολιαρίδης Ανδρέας
37.Τσιώτρας Νίκος
38.Χαμάλης Χρήστος
39.Χατζούδη Ευαγγελία