Οι πρώτοι σερραίοι που αξιολογούνται για υποψήφιοι βουλευτές με το «ΠΟΤΑΜΙ»

Οι πρώτοι σερραίοι που αξιολογούνται για υποψήφιοι βουλευτές με το «ΠΟΤΑΜΙ»

το ποταμι-σερρεςΤην πρότασή της για τα 200 πρώτα ονόματα που θα καταρτίσουν το ψηφοδέλτιό του, γνωστοποίησε η συντονιστική επιτροπή στον επικεφαλής του Ποταμιού.

Στα αξιοσημείωτα που έχουν διαρρεύσει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» συγκαταλέγονται οι υποψηφιότητες της πρώην ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Αννυς Ποδηματά και του γνωστού επιχειρηματία Στρατή Μούγερ στην Α’ Αθηνών, του αντιδημάρχου κ. Σπ. Πέγκα στην Α’ Θεσσαλονίκης και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Δημ. Τσιόδρα στο υπόλοιπο Αττικής.

Από σερραϊκής πλευράς, στη λίστα των 200 ονομάτων περιλαμβάνονται αυτά των Αλέξανδρου Παρασκευιώτη (Δικηγόρου), Χρυσούλας Παλάζη (Φιλολόγου, υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Απ.Τζιτζικώστα), Πασχάλη Λαμπαρδή (Μηχανικού, Συγγραφέα) και Αργύρη Παπουτσόγλου (αγρότη). Ακούστηκαν επίσης τα ονόματα του Κωνσταντίνου Αβδελά (επιχειρηματία) και του Αλέξανδρου Χατζηδημητρίου (δικηγόρου και προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών) χωρις όμως να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση και από τις δύο πλευρές.

Το «ΠΟΤΑΜΙ» έχει ανακοινώσει επισήμως ότι «η αξιολόγηση των υποψηφίων είναι σε εξέλιξη. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν όλα μαζί την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου. Πολλά από τα ονόματα που έχουν εμφανιστεί αφορούν προτάσεις που είναι υπό αξιολόγηση»

Ολη τη λίστα μπορείτε να την διαβάσετε εδώ