Οι πυροσβέστες έκοψαν τις λαμαρίνες και έσωσαν το παγιδευμένο γατάκι στην οδό Αρκαδιουπόλεως των Σερρών

Οι πυροσβέστες έκοψαν τις λαμαρίνες και έσωσαν το παγιδευμένο γατάκι στην οδό Αρκαδιουπόλεως των Σερρών

Πυροσβεστικη-διάσωση-γατακι-2014Ανάμεσα σε δύο μεταλλικές αποθήκες είχε σφηνώσει ένα γατάκι στην οδό Αρκαδιουπόλεως στην πόλη των Σερρών και μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διεσώθη. Το μικρό έπεσε στη σχισμή ανάμεσα στα δύο μεταλλικά κουτιά που βρίσκονται στον ακάλυπτο μιας πολυκατοικίας και δεν μπορούσε να βγει από εκεί μόνο του. Το κλάμα του – αφού βρισκόταν εκεί ακινητοποιημένο επί δύο μέρες – κινητοποίησε τους περίοικους, οι οποίοι ειδοποίησαν τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών (Φ.Ο.Σ.) που με τη σειρά του κάλεσε την περασμένη Παρασκευή (5/7) την Πυροσβεστική.

Η ιδιοκτήτρια των αποθηκών έδωσε την άδεια της και οι πυροσβέστες με τροχό έκοψαν τις λαμαρίνες και απεγκλώβισαν το μωρό, που ήταν εξαιρετικά ταλαιπωρημένο και φοβισμένο.

Πυροσβεστικη-γατακι-2014Ο Φ.Ο.Σ. ευχαριστεί θερμά τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών που παρά το βαρύ τους πρόγραμμα έσπευσαν να σώσουν και το γατάκι.

Μάλιστα εθελοντής του Φ.Ο.Σ. που συνέβαλε στη διάσωση του μικρού ζώου και ήταν εκεί για να το παραλάβει προθυμοποιήθηκε για να αποκαταστήσει και τη ζημιά που προκλήθηκε στις αποθήκες ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

Πηγή: www.zoosos.gr