Οι Serrealistas ομόρφυναν την παιδική χαρά στην συμβολή των οδών Μακεδονομάχων, Νιγρίτης και Στρυμόνος

Serrealistas_4877nΟι μπογιές «συνεργάστηκαν» άψογα με τα πινέλα και πρόσφεραν ζωντανά χρώματα. Το φιλόξενο έδαφος υποδέχθηκε 100, περίπου, φυτά και δένδρα, που σε λίγο καιρό θα παράγουν το πολύτιμο για όλους μας οξυγόνο αλλά και θα προσφέρουν  τη δροσερή σκιά τους.

Οι Serrealistas έβαλαν όλη τους την ενέργεια και την καλή τους διάθεση για να ομορφύνουν την παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων, Νιγρίτης και Στρυμόνος.

Μικροί και μεγάλοι, εθελοντές και κάτοικοι της γειτονιάς έβαλαν από ένα «χεράκι» για να αναβαθμίσουν ένα χώρο όπου παίζουν παιδιά, δείχνοντας στην πράξη ότι ο εθελοντισμός μπορεί να κάνει θαύματα!
Φτυάρια, τσάπες, κασμάδες έπιασαν δουλειά. Ανοίχτηκαν οι λάκκοι, τοποθετήθηκαν τα δένδρα και τα φυτά κι όλοι ευχήθηκαν να τους δοθεί η φροντίδα και η προσοχή που χρειάζονται, ώστε σύντομα να επιστρέψουν στο πολλαπλάσιο το καλό που τους έγινε.

Οι κούνιες απέκτησαν την αρχική τους λάμψη και τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν σε αυτές με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη.

Ο Γιάννης  πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του κι αποκατέστησε όλα τα κατεστραμμένα παγκάκια.
Η παρουσία πολλών μικρών παιδιών αλλά και νέων μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε πως διαμορφώνεται μια νέα γενιά ενεργών πολιτών.
Δένδρα φυτεύτηκαν και στην παιδική χαρά που βρίσκεται πλησίον του μνημείου της Αγιάς Σοφίας .
Μην λησμονείτε ότι μέσα σε ένα χρόνο ένα μέσο δέντρο παράγει το οξυγόνο που χρειάζονται τέσσερα άτομα.