Οι Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Οι Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

terpniotes-ΚΟΠΗΠραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στην αίθουσα του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης. Οπως αναφέρουν στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν:

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα οι Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης και οι φίλοι τους αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο και ευχήθηκαν στο Σύλλογο να συνεχίσει με επιτυχία τις δραστηριότητές του.
terpniotes-ΚΟΣΜΟΣΟ Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέκος Τσελεπής στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου, ευχήθηκε Καλή Χρονιά και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν στα διάφορα τμήματα του Συλλόγου. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης το οποίο βοήθησε οικονομικά το Σύλλογο, με την διάθεση των δημιουργημάτων του τόσο στη Γιορτή τσίπουρου όσο και στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Ζήτησε από τα μέλη να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και να βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος να σταθεί όρθιος στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου έκοψε την πίτα για όλους τους φορείς και μοιράστηκαν σ΄ όλους τους παρευρισκομένους πιτάκια. Τυχερός φορέας για το 2015 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και από τους παρευρισκομένους ο κ.Γιάννης Κερατίδης, φίλος του Συλλόγου από το Μανδράκι που πολλές φορές μας βοήθησε σε διάφορες εκδηλώσεις μας, στον οποίο “έπεσε” το Φλουρί της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που ήταν ένα Βυζαντινό Κωνσταντινάτο.
terpniotes-ΧΟΡΩΔΙΑΗ χορωδία του Συλλόγου με την καθοδήγηση του μαέστρου Γιάννη Βαγενά ερμήνευσε εξαιρετικά παραδοσιακά, έντεχνα και τραγούδησε με τους παρευρισκομένους το «πάει ο παλιός ο χρόνος …».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο συμπατριώτης μας πρώην Υπουργός κ. Γιάννης Μαγκριώτης, ο συγχωριανός μας υποψήφιος Βουλευτής κ. Γιάννης Αμανατίδης, η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων και εκπρόσωπος του Συλλόγου Μανδρακιωτών κα Τζούλια Βλασκίδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης κ. Στέλλα Μέλκου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σιδηροκαστρινών Θεσσαλονίκης κ.Παπαγεωργίου – Σπάση Βασιλική, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Κατσικαρίδης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χουμνικιωτών Θεσσαλονίκης κ.Χατζούδης Στέργιος και πλήθος κόσμου.
Για μία ακόμη φορά οι γυναίκες του Συλλόγου μας ετοίμασαν έναν πλούσιο μπουφέ με διάφορα εδέσματα και γλυκά τα οποία προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους.
Τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά.