Οι τρόφιμοι του Γηροκομείου της Κωστοπούλειου Στέγης ζεστάθηκαν χάρη στη δωρεά της Amundi Hellas

Κωστοπούλειος Στέγη-Μονάδα χρονιων παθήσεων
Κωστοπούλειος Στέγη-Μονάδα χρονιων παθήσεων

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Amundi Hellas στηρίζει ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, συμβάλλοντας  στην κάλυψη αναγκών θέρμανσης. Η εταιρεία προσφέρει πετρέλαιο θέρμανσης σε γηροκομεία της Βόρειας Ελλάδας

Η Amundi Hellas, στo πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει, συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία στηρίζει γηροκομεία της Βόρειας Ελλάδας.

Αναλυτικότερα, οι δωρεές έγιναν στο Γηροκομείο Άρτας Γεωργίου και Σοφίας Μάτσου, στην Αγία Φανερωμένη, και στην Κωστοπούλειο Στέγη Σερρών, μία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα μονάδα φροντίδας χρόνιων παθήσεων. Σε κάθε γηροκομείο δωρίστηκε σημαντική ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης, συμβάλλοντας σημαντικά στην κάλυψη των θερμαντικών αναγκών τους, εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 Η Amundi Hellas, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία, στηρίζει συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, υλοποιώντας δράσεις και πρωτοβουλίες μέσα από τις οποίες καλύπτονται βασικές τους ανάγκες.