Η οικογένεια ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ μεγαλώνει!

ΜΓΣ Πανσερραϊκος-ποδοσφαιρο-ακαδημιες-Φωτογραφία0928Για την αθλητική περίοδο 2014-2015 η Ακαδημία  του  Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ στοχεύει στον ποιοτικό προγραμματισμό που προτείνει η FIFA για τους μελλοντικούς αθλητές του ποδοσφαίρου,  αλλά και τους μελλοντικούς φιλάθλους του αθλήματος.

Η Σερραϊκή οικογένεια είδε στην πράξη τα αποτελέσματα της  δουλειάς  που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις  της ακαδημίας μας και για αυτό συμμετείχε με μεγάλο ενδιαφέρον στην πρόσκληση της επίσημης έναρξης του συλλόγου στις 30/8/2014.

Τριακόσιοι  περίπου μικροί φίλοι του αθλήματος πλημμύρισαν τα γήπεδα μας και κατά ηλικία άρχισαν τη γνωριμία με το άθλημα.   Οι άνθρωποι του Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ έχουν έτοιμο το πρόγραμμα του έτους.

Η οικογένεια και ο σύλλογος  θα οδηγήσουν τους μικρούς αθλητές σ ένα ποιοτικό μέλλον όπου ο χρόνος θα δημιουργήσει υπεύθυνους υγιείς  πολίτες .

Πέρα από το αγωνιστικό προγραμματισμό που θ ακολουθήσουν, οι μικροί αθλητές θα έχουν την επαφή με την δράση της UNICEF για τα παιδιά του κόσμου.

Την πρόσκληση  στην παγκόσμια κοινωνία του ποδοσφαίρου που απηύθυνε στο  Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 ο βραβευμένος ποδοσφαιριστής Messi με το μήνυμα του Fair Play θα πραγματοποιήσει ο  Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στο πλαίσιο των 50 χρόνων Ιστορίας του για την χρονιά που διανύουμε  με τη δράση του Δίνοντας είσαι νικητής.

Ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  εύχεται  σε όλους τους Σερραίους και  ιδιαίτερα στην αθλητική του οικογένεια  Δημιουργική και γερή αθλητική χρονιά !