«ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ 2015»: «Έλαμψαν» τα αστέρια της Ελληνικής κολύμβησης Μελαδίνης, Χρήστου και Μυλωνάς στις Σέρρες

«ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ 2015»: «Έλαμψαν» τα αστέρια της Ελληνικής κολύμβησης Μελαδίνης, Χρήστου και Μυλωνάς στις Σέρρες

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το Σαββατοκύριακο (21-22 Νοεμβρίου 2015) που μας πέρασε τα 32α  ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ 2015 στο κλειστό κολυμβητήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Διοργανωτής το τμήμα κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκός. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στον αείμνηστο προέδρου του συλλόγου Γ. Οικονόμου.

Η διοργάνωση, «έλαμπε» ένεκα και της συμμετοχής μεγάλων ονομάτων της ελληνικής κολύμβησης, όπως ο Οδυσσέας Μελαδίνης του Πανσερραϊκού,  ο  Φώτης Μυλωνάς , του Αρη και ο Απόστολος Χρήστου του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες ολοκληρώθηκαν μ΄ ένα σπουδαίο επίτευγμα της κολυμβήτριας του Άρη, Βασιλικής-Μαρίας Κιρτσόγλου, η οποία ανακηρύχθηκε καλύτερη αθλήτρια των αγώνων βάσει του πίνακα επιδόσεων της fina για τον χρόνο της (1,05,77) στα 100μ. ύπτιο, που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για παγκορασίδες Α΄ και Β΄.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προετοιμασία και επιδόσεις από Μελαδίνη και Χρήστου

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των Οδυσσέα Μελαδίνη και Απόστολου Χρήστου στα «Οικονόμεια» δήλωσε ο προπονητής τους, Παναγιώτης Βελέντζας, λίγες ώρες μετά τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στις Σέρρες.

Ο Μελαδίνης κολύμπησε τα 50μ. ελεύθερο σε 22.70 και τα 100μ. ελεύθερο σε 51.20. Ο Χρήστου τερμάτισε τα 50μ. ύπτιο σε 24.95 και τα 100μ. ύπτιο σε 53.19.

Οι προπονήσεις για το δίδυμο Μελαδίνη-Χρήστου δε σταματούν καθώς θα προπονούνται στο κολυμβητήριο των Σερρών μέχρι την Παρασκευή πραγματοποιώντας στάδιο της προετοιμασίας τους. «Οι συνθήκες είναι άριστες και το κλίμα ιδανικό. Τόσο η διαμονή όσο και η διατροφή μας στο ξενοδοχείο είναι εξαιρετική. Η ομάδα του Πανσερραϊκού και ο Ζήσης Γκράτσιος, που είναι υπεύθυνος του κολυμβητικού τμήματος, μας εξυπηρετούν σε ο,τι χρειαστούμε», τόνισε στε δηλώσεις του στο sportsfeed ο προπονητής τους Π.Βελέντζας.

Μετά τις Σέρρες οι αθλητές μαζί με τον προπονητή τους θα μεταβούν στην Κύπρο. Αργότερα θα πάρουν μέρος στα «Αλεξάνδρεια» της Θεσσαλονίκης, ενώ ο πρώτος αγώνας ελέγχου θα είναι στο χειμερινό ιταλικό όπεν στις 18 και 19 Δεκεμβρίου.

Αποτελέσματα αγώνων