Οίκος και design: Τι φωτιστικό να διαλέξω για τον χώρο μου;

Ο σωστός φωτισμός προσδίδει στον χώρο του σπιτιού λάμψη και αυθεντικότητα. Το κάθε στυλ διακόσμησης κρύβει για τον χώρο σας και ένα συγκεκριμένο ύφος.

Η διαχρονικότητα του κλασικού επιδαπέδιου φωτιστικού, για παράδειγμα μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε design, τα ξύλινα φωτιστικά οροφής είναι πάντα επίκαιρα, τα βιομηχανικού τύπου lightings συνδυάζουν την αρμονία των χρωμάτων με την τεχνητή υπέρβαση….εσείς τι θα επιλέξετε;

Ότι και να ΄ναι αυτό, ένα χαρακτηριστικό πρέπει να έχει! Την ποιότητα!

Σαλόνι

Σίγουρα αυτός ο χώρος έχει ανάγκη από έναν κεντρικό λαμπτήρα, ο οποίος προσδίδει υψηλή ποιότητα φωτισμού, ακόμα και στην πιο κρυφή του γωνιά. Αν θέλετε να αποδώσετε μία ρομαντική χροιά στον, χώρο μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν κρυφό φωτισμό, χρησιμοποιώντας κάποια ψευδοροφή.

Τραπεζαρία

Εδώ θα χρειαστείτε ένα φωτιστικό οροφής, το οποίο να φτάνει αρκετά χαμηλά, διαδίδοντας επαρκή φωτισμό σε κάθε σας γεύμα. Εάν σας λείπει φωτιστικό οροφής, πάρτε μια ιδέα εδώ.

Κουζίνα

Τα κρεμαστά σποτ, είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να δώσετε τον κατάλληλο φωτισμό στον χώρο. Επίσης μία από τις ιδανικότερες λύσεις, είναι και η κορνίζα φωτισμού.

Υπνοδωμάτιο

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός είναι το ζητούμενο στον χώρο της χαλάρωσής σας. Οι πλαφονιέρες ή οι απλίκες στον τοίχο σίγουρα θα δίνουν έναν εναλλακτικό τόνο, σε αντίθεση με κάποιο κοινότυπο φωτιστικό οροφής.

Μπάνιο

Εδώ τα μικρά σποτάκια είναι αυτά που κάνουν την διαφορά! Τοποθετήστε τα πάνω από τον νιπτήρα, στο κέντρο του μπάνιου στο ταβάνι, πάνω από την λεκάνη.

Οι παραπάνω συμβουλές είναι μία προσφορά της ΠΕΤΡΙΔΗΣ ABEE .