Όλα στο βωμό των ψήφων: Έψαλε το… πάτερ ημών ο… Πρωθυπουργός (video)!!!

Σαμαράς-κεριΤις επισκέψεις του στις Μονές του Αγίου Ορους συνεχίζει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος διανυκτέρευσε στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Κοινότητας στις Καρυές και μαζί του έχει και τους «εκλεκτούς» της Συγγρού στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές Γ.Ιωαννίδη (υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας), ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης καθώς και οι υπουργοί Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος.

Το πρόγραμμα της Κυριακής είχε πρωινό ξύπνημα νωρίς για τον πρωθυπουργό, καθώς παρέστη στη Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Πρωτάτου στις Καρυές, όπου είπε και το… «Πάτερ Ημών», όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

<

p>Στο σχετικό βίντεο προσέξτε το υφος του πρωθυπουργού όταν ψέλνει το «πατερ ημών» και βρείτε διαφορές από το αντίστοιχο ύφος όταν «ψέλνει» εναντίον του Τσίπρα στην … Βουλή.

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί τις Μονές Ιβήρων, Μεγίστης Λαύρας και Σίμωνος Πέτρα, ενώ θα φύγει από το Αγιο Ορος με ένα αντίγραφο της Παναγίας «Αξιον Εστί» και μία έκδοση με τις θαυματουργές εικόνες του Αγίου Ορους, που του έκαναν δώρο τα μέλη της Ιεράς Κοινότητας.