Ολοκλήρωση των εργασίων στην πίστα καρτ των Σερρών

πίστα καρτ-ΑγγελίδηςΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης της πίστας καρτ και σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Σερρών «είναι σε καλή κατάσταση, δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και είναι έτοιμη να λειτουργήσει και να δεχτεί αγώνες».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Πέμπτη 1-8-2013 κατά την επίσκεψή του στην πίστα καρτ.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το γραφείο τυπου του Δήμου Σερρών «λήφθηκαν όλα τα δείγματα για να εξεταστεί η ποιότητα του νωπού ασφαλτομείγματος και θα ακολουθήσουν και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις». (σ.σ. να θυμίσουμε ότι πριν 10 ημέρες είχαν παρουσιαστεί προβλήματα και στην ασφαλτόστρωση της πίστας καρτ, το έργο έχει ο ίδιος εργολάβος που ανέλαβε και την πίστα του αυτοκινητοδρομίου με τα γνωστά προβλήματα, κάτι που θορύβησε την δημοτική αρχή και έσπευσε με δελτίο τύπου να ενημερώσει ότι έγιναν συστάσεις στον εργολάβο. Προφανώς τα όποια προβλήματα λύθηκαν και τώρα ήρθε από τα επίσημα χείλη του δημάρχου η βεβαίωση ότι το έργο ολοκληρώθηκε)

Όσον αφορά για τις εργασίες αποκατάστασης της μεγάλης πίστας του αυτοκινητοδρομίου, στην ανακοίνωση τύπου του δημάρχου αναφέρεται ότι  «εκδόθηκε ειδική διαταγή στον εργολάβο προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης της πίστας οι οποίες μπορούν να ολοκληρωθούν  το αργότερο μέχρι  το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, οπότε και θα είναι έτοιμη για να υποδεχτεί αγώνες». (σ.σ. να θυμίσουμε στους αναγνώστες ότι ο εργολάβος κατέθεσε ένσταση επί της διαταγής, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Σερρών και το όλο θέμα φαίνεται ότι οδηγείται μάλλον στα δικαστήρια , καθώς δεν υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση)