Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι τυφλών στις Σέρρες (φωτος)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι τυφλών στις Σέρρες (φωτος)

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018.
Τη διοργάνωση ανέλαβε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το τμήμα ΑμΕΑ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον Ξενοδοχείο ΑΚΡΟΠΟΛ στον Λευκώνα, από την περασμένη Τετάρτη 21/11, με τη συμμετοχή 24 σκακιστών και σκακιστριών από τα Αθλητικά Σωματεία: ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ, ΠΥΡΣΟΣ, ΑΣΤ ΗΦΑΙΣΤΟΣ, ΠΕΤΑ, ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Πρωταθλητής ο Κλήμης Λαέρτης

Πρωταγωνιστής και φέτος ήταν ο αθλητής του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Κλήμης Λαέρτης ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη, με το απόλυτο των 7 βαθμών.
Τις απονομές έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωϋσιάδης και η Θωμαή Θεοδωρίδου (Ειδική Γραμματέας της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και Πρόεδρος του τμήματος ΑΜΕΑ ΜΓΣ Πανσερραϊκός).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Καλέσης σε δηλώσεις του τόνισε:

« Όλοι οι σκακιστές που έδωσαν το παρόν στην πολυήμερη διοργάνωση απέδειξαν για ακόμη μια φορά την αφοσίωση τους στο σκάκι. Από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναδεικνύονται οι καλύτεροι αθλητές, οι οποίοι εκπροσωπούν την χώρα μας στις Διεθνείς διοργανώσεις.

Επιλέξαμε τις Σέρρες γιατί όπως και πέρσι έτσι και φέτος δεχτήκαμε την πρόσκληση από την κα Θωμαή Θεοδωρίδου που είναι Ειδική Γραμματέας της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και Πρόεδρος του τμήματος ΑΜΕΑ ΜΓΣ Πανσερραϊκός να γίνουν και φέτος στις Σέρρες οι αγώνες»

Αριστες εντυπώσεις από τους αγωνιζόμενους

Οι συνθήκες φιλοξενίας και διεξαγωγής των αγώνων ήταν κατά γενική ομολογία εξαιρετικές και οι αγωνιζόμενοι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ζητώντας μάλιστα από την κυρία Θωμαή Θεοδωρίδου να αναλάβει και του χρόνου τους αγώνες.

Φωτορεπορτάζ από τους αγώνες στη σελίδα μας στο Facebook

[justified_image_grid facebook_id=113233932096891 facebook_album=1962237187196547 facebook_image_size=larger]

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του Πρωταθλήματος