Η ομάδα μπάσκετ GANGSTERS βράβευσαν τον Δήμαρχο Σερρών ΠΕΤΡΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Η ομάδα μπάσκετ GANGSTERS  βράβευσαν τον Δήμαρχο Σερρών ΠΕΤΡΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ
Τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη βράβευσε η ομάδα μπάσκετ  GANGSTERS
Τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη βράβευσε η ομάδα μπάσκετ GANGSTERS

Τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη βράβευσε η ομάδα μπάσκετ  GANGSTERS, oμάδα του εργασιακού πρωταθλήματος του Δήμου Σερρών  την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014,σε μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν  όλες οι ομάδες που μετέχουν στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Δήμου Σερρών.

Αφορμή της βράβευσης υπήρξε η  βελτίωση – αναβάθμιση από την δημοτική αρχή των υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων και του Αθλητικού Πάρκου Ομονοίας.

Ο κ. Αγγελίδης αφού ευχαρίστησε τους συλλόγους, τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών των Σερρών, η μεγαλύτερη προώθηση του μαζικού αθλητισμού και η προαγωγή της ευγενούς άμιλλας.

Αφορμή της βράβευσης υπήρξε η  βελτίωση – αναβάθμιση από την δημοτική αρχή των υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων
Αφορμή της βράβευσης υπήρξε η βελτίωση – αναβάθμιση από την δημοτική αρχή των υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων

Να υπενθυμίσουμε ότι η ανακαίνιση των υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος προώθησης   του μαζικού αθλητισμού στη διασυνοριακή περιοχή των Δήμων Petrich και Σερρών «Sports for All», προϋπολογισμού 180.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η πρόταση για το πρόγραμμα κατετέθη τον Ιούνιο του 2011 και εγκρίθηκε τον Φεβρουάριο του 2013.

Το συγκεκριμένο έργο προβλέπει – εκτός των άλλων – την εγκατάσταση ανυψωτικών συστημάτων προς διευκόλυνση της πρόσβασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) στο  Κολυμβητήριο και στο Κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας Αγ. Αναργύρων και την  προμήθεια εξοπλισμού πρώτων βοηθειών για το Εθνικό Στάδιο της πόλης.