Ομιλος ΟΡΦΕΑΣ: Ανασκόπηση και προγραμματισμός δράσεων στην κοπή της βασιλόπιτας

Ομιλος ΟΡΦΕΑΣ: Ανασκόπηση και προγραμματισμός δράσεων στην κοπή της βασιλόπιτας

Την πίτα του, προσφορά της εταιρίας ΓΑΤΙΔΗΣ, έκοψε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ο Όμιλος «Ορφέας» Σερρών, στο εστιατόριο Ευ ζην της πόλης μας.

Το φλουρί (και το τάμπλετ προσφορά από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ) έτυχε ο αθλητής Αθανάσιος Βαγενάς, χρυσός Πανελληνιονίκης ΑΜΕΑ στη σφαιροβολία ο οποίος προπονείται για την  Παραολυμπιάδα του 2020 με τα χρώματα  του Ορφέα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου «Ορφέας» Σερρών κ. Χαράλαμπος Φώτογλου έκανε μια σύντομη ανασκόπηση του έτους που έφυγε και παρουσίασε τον προγραμματισμό δράσεων για το τρέχον έτος.

Η ανασκόπηση και οι δράσεις αυτές ανακοινώθηκαν αναλυτικά στην Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Ομίλου, στην αίθουσα του «Ορφέα» στις 30 Ιανουαρίου 2017.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Χαράλαμπος Φώτογλου:

«ο Όμιλος Ορφέας Σερρών ανέκαθεν αποτελείτο και αποτελείται από αγωνιστές. Έτσι στα δύσκολα οικονομικά χρόνια που διανύουμε ο Ορφέας δίνει καθημερινά τον δικό του αγώνα επιβίωσης, δίνουμε έναν αγώνα όρθιοι χωρίς να σταματήσουμε το πλούσιο πολιτιστικό μας έργο.

Η νεότερη ιστορία των Σερρών ξεκίνησε με τον όμιλο Ορφέας και συνεχίζει παράλληλα μέχρι σήμερα στον πολιτιστικό τομέα. Είναι δημιούργημα των Σερραίων πολιτών, ανήκει στους Σερραίους πολίτες, ανήκει σε εσάς, ανήκει στα παιδιά σας. Ο Ορφέας είναι αιώνιος και θα παραμείνει αιώνιος με την δική σας βοήθεια με την δική σας αγάπη.»

Υπενθύμισε επίσης ότι στις έξι παραστάσεις από Παρασκευή ως Κυριακή 10-12 και 17-19 Φεβρουαρίου, θα ανεβεί στο θέατρο της οδού Π. Κωστοπούλου 12, η κωμωδία «Λα Νόνα» και στο φουαγιέ όπου εκτίθενται τα μουσικά όργανα, τα μετάλλια και τα κύπελλα του Ορφέα θα εκτεθεί και το βιολί του Ανδρέα Μπάρκουλη από την ταινία «Μια τρελή- τρελή σαραντάρα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου.

Αρωγή του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από το μέλος του Δ.Σ κ. Μάνο Καμπούρογλου για την αρωγή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, κ.κ. Θεολόγου και την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο του «Ορφέα».