Η Ομοσπονδία Σερραϊκών συλλόγων Θεσσαλονίκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (φωτό)

κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 στα γραφεία της επί της οδού  25ης Μαρτίου 29
κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 στα γραφεία της επί της οδού 25ης Μαρτίου 29

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Σερρών  με έδρα την Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 στα γραφεία της επί της οδού  25ης Μαρτίου 29.

Σε μία λιτή και ζεστή ατμόσφαιρα ο Πρόεδρος κ. Νούλης ευχήθηκε σ΄όλους τους εκπροσώπους των  Συλλόγων, το 2014 να είναι καλύτερο από το προηγούμενο, να οπλιστούν με δύναμη και επιμονή με συμπαραστάτες τα μέλη τους, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στο έργο τους που είναι η διαφύλαξη της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς και  να συνεχίσουν να προσφέρουν  στην κοινωνία, παρόλες τις δυσκολίες, κυρίως οικονομικές,  που αντιμετωπίζουν.

Tυχερός Σύλλογος της βραδιάς ο Σύλλογος Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης που κέρδισε το «φλουρί» το οποίο αντιστοιχούσε σε μία ηλεκτρονική έκδοση των Πρακτικών του Β΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου «Οι Σέρρες και η περιοχή τους, από την Οθωμανική Κατάκτηση μέχρι τη σύγχρονη εποχή» του Δήμου Σερρών , καθώς και η πολυτελής έκδοση της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών «Ιστορικά Αποτυπώματα», τα οποία εκδόθηκαν με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση των Σερρών.

Ακολούθησαν οι ανακοινώσεις των Συλλόγων για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει στο άμεσο μέλλον.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι Σύλλογοι μέλη της Ομοσπονδίας Αγγιστιανών Θεσσαλονίκης, Αγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης, Γαζωραίων Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Παπά Θεσσαλονίκης, Μανδρακιωτών Θεσσαλονίκης, Μεσολακκιωτών Θεσσαλονίκης,  Μοναστηρακιωτών Θεσσαλονίκης, Νιγριτινών Θεσσαλονίκης, Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης, Σερραίων Θεσσαλονίκης, Σησαμιωτών Θεσσαλονίκης, Σιδηροκαστρινών Θεσσαλονίκης, Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης , Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης και Χουμνικιωτών Θεσσαλονίκης