Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτή εκδήλωση στις Σέρρες ενόψει του Πανελλαδικού συνεδρίου

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτή εκδήλωση στις Σέρρες ενόψει του Πανελλαδικού συνεδρίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ, της πόλης των Σερρών, πραγματοποιεί ενόψει του 2ου Συνέδριου του κόμματος, ανοικτή πολιτική εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, στις 6 απόγευμα και στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ (στο στρόγγυλο της οδού Εθνικής Αντίστασης). Σε αυτήν  θα παραστεί και θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  Παναγιώτης Ρήγας .

Θα επακολουθήσει διάλογος.

Η εκδήλωση  είναι ανοικτή σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες  αλλά και σε εκπροσώπους φορέων .

Στην πολιτική συγκυρία που διανύουμε στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι όχι μόνο η διεύρυνση του κόμματος, αλλά και η συστράτευση όλων των πολιτών που οραματίζονται και επιθυμούν να αλλάξει σελίδα η χώρα.

Σας καλούμε, λοιπόν, να πάρετε μέρος σε αυτό τον διάλογο, καταθέτοντας τις προτάσεις και τις απόψεις σας, έτσι ώστε να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια, για ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, δημιουργώντας συνθήκες αμφίδρομης επικοινωνίας.

Για ένα κόμμα ενεργών μελών, που συμμετέχουν στη δράση και στη συνδιαμόρφωση θέσεων, ανατρέποντας την ιδεολογία της ανάθεσης και της πελατειακής λογικής.

Σας περιμένουμε όλες και όλους την Παρασκευή 23/9/2016 & ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ (στο στρόγγυλο της οδού Εθνικής Αντίστασης)