«Ορθοπεταλιά στο περιβάλλον»: Η πόλη των Σερρών ψήφισε ποδήλατο!

«Ορθοπεταλιά στο περιβάλλον»: Η πόλη των Σερρών ψήφισε ποδήλατο!

ορθοπεταλεια-αγωνας-2014-1 Κάτω από έναν  υπέροχο ήλιο και ιδανικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2014 στην πόλη των Σερρών η ποδηλατική εκδήλωση «Ορθοπεταλιά στο περιβάλλον».

Μία εκδήλωση όπου παρόμοια της γίνεται για  πρώτη φορά στην πόλη μας. Πιο συγκεκριμένα στην πίστα καρτ των Σερρών συγκεντρώθηκαν λιλιπούτειοι ποδηλάτες μαζί με τους γονείς τους, βάλανε κράνη και γάντια και τρέξανε με τα ποδήλατα  για το περιβάλλον. 4 διοργανωτές, 18 χορηγοί , 30 εθελοντές , 72 αγωνιζόμενοι και ένα πλήθος από γονείς και αδέρφια αγωνιζομένων συνέθεσαν αυτήν τη  διοργάνωση  η όποια γίνεται σταθμός για τα ποδηλατικά δρώμενα της πόλης μας και βάζει γερές βάσεις για να αποκτήσει επιτέλους ο τόπος μας ποδηλατική ταυτότητα.

Στην κυριολεξία ήταν μία γιορτή αποτελούμενη από πολλές δράσεις: ανακύκλωση, καλλιτεχνικές δραστηριότητες σχετικά με το περιβάλλον, έκθεση ποδηλατικών ειδών , κεράσματα για τα παιδιά , μουσική και κυρίως πολλή δράση μέσα από τους ποδηλατικούς αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην υποδειγματική εκτέλεση της διοργάνωσης ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών αρκετά ψηλά για την επόμενη Ορθοπεταλιά στο περιβάλλον 2015 .

Φωτογραφικό υλικό και αποτελέσματα αγώνων θα τα βρείτε στην επίσημη σελίδα των Bike Riders στο facebook : Bike-Riders-serres-team