Όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία («ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών»), στηρίζει πρωταθλητές (Ματίνα Σωτηρίου)!

Όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία («ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών»),  στηρίζει πρωταθλητές (Ματίνα Σωτηρίου)!

Σε μια εποχή όπου η χρηματοδότηση, ακόμη και Πρωταθλητών από την Πολιτεία, βρίσκεται στο ναδιρ, υπάρχουν ιδιωτικές εταιρείες που στηρίζουν νέους αθλητές και μάλιστα σε αθλήματα που δεν είναι ευρέως γνωστά (όπως το badminton) δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα και να διακριθούν.

Μια τέτοια εταιρεία, η οποία μάλιστα δραστηριοποιείται στην πόλη των Σερρών, είναι η «ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών», η  οποία ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου τη στήριξη της στη Σερραία πρωταθλήτρια του Badminton Ματίνα Σωτηρίου.

Την ανακοίνωση, έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ιωάννης Μυλωνάκης, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρίας.

Ο κ. Μυλωνάκης ανακοίνωσε τη στήριξη της «ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών» στη Σερραία πρωταθλήτρια, εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Ταλίν της Εσθονίας, την επόμενη εβδομάδα.

«Αισθανόμαστε περήφανοι για τη Ματίνα και για όλα τα παιδιά που προσπαθούν και ξεπερνούν τα όριά τους, κόντρα στις δύσκολες συνθήκες και τις αντιξοότητες που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά.

Η Ματίνα ξεπέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό, επανήλθε στα γήπεδα και κατάφερε να φτάσει στο Νο 1 της Ευρώπης, στην κατηγορία της.

Η ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ στέκεται αρωγός στη δική της προσπάθεια, όπως και σε όλων των νέων ανθρώπων που φέρνουν διακρίσεις στην πόλη μας και στέλνουν το πιο θετικό μήνυμα στην τοπική μας κοινωνία, τους δύσκολους αυτούς καιρούς.

Αυτή είναι η κατεύθυνση που κινούμαστε με προτροπή του προέδρου μας Αντώνη Γερασίμου και αυτή είναι η πρακτική που ακολουθούμε και θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε»,

τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάκης.

Από την πλευρά της, η Ματίνα Σωτηρίου ευχαρίστησε τον κ. Μυλωνάκη για την έμπρακτη στήριξη από την εταιρία και τόνισε πως θα συνεχίσει να καταβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για ακόμη περισσότερες επιτυχίες σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις.