Όταν ο γιος συνελήφθη για απάτη, ο πατέρας όρμησε με το αυτοκίνητο στους αστυνομικούς!!!

Όταν ο γιος συνελήφθη για απάτη, ο πατέρας όρμησε με το αυτοκίνητο στους αστυνομικούς!!!

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η ανακάλυψη της απάτης που έγινε σε βάρος σερραίου, από πατέρα και γιο. Όταν ο γιος συνελήφθη επ’ αυτοφόρω από αστυνομικούς, ο πατέρας προσπάθησε να τον ελευθερώσει ορμώντας με το αυτοκίνητο κατά των αστυνομικών.

Η ιστορία ξεκίνησε  με την άμεση κινητοποίηση και τις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, που είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί την Πέμπτη (20-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 27χρονος ημεδαπός, για απάτη σε βάρος 35χρονου Σερραίου.

Αγορασαν ΙΧ με πλαστό εμβασμα

Ειδικότερα, ο 35χρονος κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών ότι τα παραπάνω άτομα τον εξαπάτησαν στέλνοντας του πλαστό τραπεζικό έμβασμα για την αγορά αυτοκινήτου, που πουλούσε μέσω διαδικτυακής αγγελίας αντί των 17.000 ευρώ.

Αμέσως το έβγαλαν για μεταπώληση στη …μισή τιμή!

Το αυτοκίνητο το παρέλαβε ο 49χρονος μετά από συνάντηση που έγινε τη Τετάρτη (19-7-2017) στην πόλη των Σερρών. Στη συνέχεια οι πατέρας και γιος για να … εξαργυρώσουν την απάτη τους ανήρτησαν σχετική διαδικτυακή αγγελία με τιμή πώλησης για το αυτοκίνητο τις 10.000 ευρώ, με σκοπό να πουλήσουν εκ νέου το αυτοκίνητο και να αποκομίσουν παράνομο οικονομικό όφελος.

Στα… δίχτυα της αστυνομίας

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και παρουσιαζόμενοι ως υποψήφιοι αγοραστές, συνάντησαν τον 27χρονο την Πέμπτη (20-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου παρουσιάστηκε ως υποτιθέμενος ιδιοκτήτης του οχήματος και συνελήφθη, ενώ το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Επίθεση του πατέρα!

Σε κοντινή απόσταση ανέμενε εντός οχήματος ο 49χρονος πατέρας του, εποπτεύοντας τον χώρο και αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησε με το όχημα του να εμβολίσει τους αστυνομικούς για να απελευθερώσει τον γιό του, χωρίς όμως να το καταφέρει, ενώ στη συνέχεια αναπτύσσοντας ταχύτητα διέφυγε και αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Ο συλληφθείς 27χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.