Π.Αγγελίδης: «Φυγομαχεί ο Στέφανος Φωτιάδης»

Π.Αγγελίδης: «Φυγομαχεί ο Στέφανος Φωτιάδης»

Αγγελίδης-προεκλογικη ομιλία-Σέρρες-aDSC_0296Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, εκδόθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής (23/5) ανακοίνωση (έξι περίπου ώρες μετά τη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο εκλογικός αντίπαλος του κ. Αγγελίδη και στην οποία ουσιαστικά ανακοίνωνε τη μη συμμετοχή του στο προεκλογικό debate) στην οποία  κατηγορεί για «φυγομαχία» τον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Στέφανο Φωτιάδη. Στην ανακοίνωση δεν γίνεται αναφορά στις καταγγελίες του Φωτιάδη περί «αντικειμενικής διακαναλικής συζήτησης» και «μη δημοκρατικών ορών», αντίθετα θεωρεί «φτηνές δικαιολογίες» τα όσα λέει ο επικεφαλής της «Δυναμικής Πορείας Ανάπτυξης»

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» αναφέρει:

Ο κ. Φωτιάδης προσπαθεί εδώ και δύο ημέρες με φθηνές δικαιολογίες να αποφύγει την τηλεοπτική αναμέτρηση για τα θέματα που απασχολούν τους δημότες του δήμου Σερρών. Χρησιμοποιεί δικαιολογίες του τύπου «θέλω στην τηλεοπτική αναμέτρηση να είναι τέσσερα τηλεοπτικά δίκτυα και όχι τρία».

Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλει να εκτεθεί δημόσια στους Σερραίους πολίτες γιατί θα αποκαλυφθούν τα τεράστια ψέματα και οι υποσχέσεις που τάζει στους Σερραίους. Έτσι φθάνοντας στην τελευταία ημέρα, Παρασκευή, δηλώνει προς τα ΜΜΕ με περίσσιο θράσος ότι δήθεν επιθυμεί την τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Πέτρο Αγγελίδη. Αναρωτιόμαστε πότε θέλει να γίνει η τηλεοπτική αναμέτρηση; Μήπως θέλει να γίνει μετά τις εκλογές; Η υποκρισία στο κόκκινο.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Φωτιάδης αποφεύγει την τηλεοπτική αναμέτρηση με τον κ. Αγγελίδη διότι δεν θέλει να αποκαλυφθεί ο σωρός των υποσχέσεων που έχει τάξει όλο αυτό το διάστημα σε πολλούς συμπολίτες μας.

Άκρατη υποσχεσιολογία, λαϊκισμός και συκοφαντία είναι το εκρηκτικό μίγμα που χρησιμοποιεί ο κ. Φωτιάδης προκειμένου να παραπλανήσει  τους δημότες.

Εμείς καλούμε για άλλη μία φορά τον κ. Φωτιάδη να παρουσιαστεί στην τηλεοπτική αναμέτρηση με τον κ. Αγγελίδη διαλέγοντας ο ίδιος όποιον χώρο θέλει και όποιους δημοσιογράφους θέλει.