Π.ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ: «ξεκίνησε η αξιολόγηση παικτών στον Γάζωρο»

Εθνικός Γαζώρου_2013_ομαδαΤο 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Εθνικού Γαζώρου με τον Ηρακλή Ψαχνών στις Σέρρες, με τις δυο ομάδες να μην έχουν ιδιαίτερο κίνητρο και να παίζουν χωρίς άγχος για το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Ευβοιώτες ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν στο 36’ να προηγηθούν με το πέμπτο γκολ του Ιβάν Γέσιτς στο πρωτάθλημα, όμως, η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη γρήγορα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε αρκετά για να φέρει τα παιχνίδι στα ίσα. Εν τέλει, το κατάφερε στο 62’ της αναμέτρησης με το σου του Γαϊδαρτζή, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαθανασίου, Κομνηνάκης, Μερεσιώτης (65′Παπάζογλου), Κουκόλης, Καπίας, Γεωργιάδης, Μεντής, Διαμαντίδης, Β. Κωνσταντινίδης (62′Γαϊδαρτζής), Αγγελακάς (53′ Ζυγκερίδης), Ναλμπάντης.

Ηρακλής Ψαχνών (Νίκος Παντέλης): Γ. Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Γέσιτς, Ζουλιώτης (90′Αμέντολα), Ντελέκος, Μήτσης, Δήμου, Ρούτσης (67′ Α. Σικαλιάς), Ζαχαράκης, Ρεπετσάς, Σεοταχούλ (46′ Χαϊκάλης).

Οι δηλώσεις προπονητών και ποδοσφαιριστών μετά την ισοπαλία του Εθνικού Γαζώρου με τον  Ηρακλή Ψαχνών.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ – Προπονητής Εθνικού  Γαζώρου

«Με βάση τις κλιματολογικές συνθήκες, οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Είμαι ικανοποιημένος, σε γενικές γραμμές από τους παίκτες μου, για την πολύ μεγάλη προσπάθεια και την υπακοή στο αγωνιστικό πλάνο. Δοκιμάσαμε κάτι καινούριο, δοκιμάσαμε και νέα παιδιά. Νομίζω ότι αυτή την στιγμή αυτό μπορεί να κάνει μία ομάδα που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το κίνητρο για όλους είναι πως οι παίκτες οι οποίοι έχουν παρουσία θα πρέπει να δώσουν ότι περισσότερο για να βοηθήσουν τα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα την ποδοσφαιρική τους καριέρα, όπως τον Αλέξανδρο (Μεντή). Έτσι θα συνεχίσουμε για να έχουμε και μια ποιο ολοκληρωμένη άποψη, όσον αφορά το υπάρχον υλικό.»

Όσο για το εάν ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά:

«Είμαστε στη διαδικασία αξιολόγησης. Παίρνει αρκετό χρόνο αυτή η διαδικασία, σε ένα τεράστιο πρωτάθλημα, γιατί δεν πρέπει κανένας να αδικηθεί ή να υπερεκτιμηθεί. Ουσιαστικά αυτή θα είναι και η δική μου έκθεση και εάν συνεχίσω στην ομάδα θα τηρηθεί.»

Όσο για το εάν έχει συζητηθεί το θέμα της παραμονής του στον πάγκο της ομάδας:

«Το δέσιμο είναι μεγάλο, αλλά δεν μπορώ να είμαι 40 χρόνια στον Εθνικό Γαζώρου. Θα συζητήσουμε  και θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για την ομάδα.»

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ – Προπονητής Ηρακλή Ψαχνών

«Έγινε ένα καθαρό και ελεύθερο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, σε αυτές τις δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες και από την στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, ειδικά με την φάση του Χαϊκάλη στο τέλος. Εύχομαι στον κύριο Διλμπέρη και στην ομάδα του Γαζώρου, ότι καλύτερο.»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΜΕΝΤΗΣ – Ποδοσφαιριστής Εθνικού  Γαζώρου

«Και οι δύο  ομάδες ήμασταν αδιάφορες βαθμολογικά και αυτό που θέλαμε ήταν να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά το αποτέλεσμα του αγώνα θεωρώ ότι ήταν δίκαιο. Από εδώ και πέρα θα δούμε να χαρούμε τα επόμενα παιχνίδια και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας Νέων και την διοίκηση που με έκανε επαγγελματία. Καθώς επίσης και τον προπονητή μου, Παναγιώτη Διλμπέρη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και έπαιξα στην Football League»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ  – Ποδοσφαιριστής Ηρακλή Ψαχνών

«Καμία από  τις δύο ομάδες δεν είχε βαθμολογική  κίνητρο. Ήρθαμε να παίξουμε μπάλα σαν  επαγγελματίες, το προσπαθήσαμε και νομίζω ότι τα καταφέραμε».