Π. Καμμένος: Ο Πρωθυπουργός εκβιάστηκε με ολικό κούρεμα των καταθέσεων απο τους δανειστές!

Π. Καμμένος: Ο Πρωθυπουργός εκβιάστηκε με ολικό κούρεμα των καταθέσεων απο τους δανειστές!

Καμμένος Πάνος-2015Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και της αποχώρησής του από την κυβέρνηση άφησε ο Πάνος Καμμένος που αποχώρησε από την κυβερνητική σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου. «Τον λόγο έχει πλέον η Βουλή» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.
Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε την συμφωνία «πραξικόπημα» και υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε από την Γερμανία, την Ολλανδία και τις βαλτικές χώρες καθώς του είπαν ότι θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα και θα υπάρξει ολικό κούρεμα καταθέσεων». 
Παράλληλα σημείωσε ότι «οι ΑΝ.ΕΛ δεν πρόκειται να συμφωνήσουν με αυτή την συμφωνία» ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο να συμμετέχει το κόμμα του σε μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού. «Δεν μπορούμε να πάρουμε μέρος σε μια τέτοια κυβέρνηση και να συμμετέχουμε με τα κόμματα εκείνα που ενώ οι πρωθυπουργός διαπραγματεύονταν σκληρά οι αρχηγοί τους τα έδιναν όλα προκειμένου η χώρα να παραμείνει στο ευρώ ενώ η συμφωνία δεν είχε καμία σχέση με όσα είχαμε αποφασίσει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών» είπε ο Πάνος Καμμένος εξαπολύοντας «βολές» εναντίον του Β. Μεϊμαράκη και του Στ. Θεοδωράκη.
Το πρωί θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ.

Real.gr ΚΑΜΜΕΝΟΣ από realmedialive