Π.Λαφαζάνης-ΣΥΡΙΖΑ: «Μήνυμα νίκης και ανατροπής από τις Σέρρες»

Π.Λαφαζάνης-ΣΥΡΙΖΑ: «Μήνυμα νίκης  και  ανατροπής  από  τις  Σέρρες»

Λαφαζάνης-ΟΕΒΕΣΤην Δευτέρα 12-5-2014, επισκέφτηκαν τις Σέρρες, καλεσμένοι του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης και η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα, Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Το πρωί ο κος Λαφαζάνης πήγε στην ΕΡΑ Σερρών, όπου τόνισε την αναγκαιότητα για μια πραγματικά ελεύθερη και πολυφωνική δημόσια τηλεόραση – ραδιοφωνία. Συμφωνα με το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προς το μεσημέρι πολυάριθμο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον κο Λαφαζάνη και τη βουλεύτρια Σερρών, Αφροδίτη Σταμπουλή, γύρισαν στην κεντρική αγορά των Σερρών, «μεταφέροντας το μήνυμα της ανατροπής».

Λαφαζάνης-ΕΡΑ- ERAΝωρίς το απόγευμα δόθηκε συνέντευξη τύπου και στη συνέχεια ο κος Λαφαζάνης με την κα Χαραλαμπίδου πήγαν στο Επιμελητήριο Σερρών, όπου συναντήθηκαν με επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, αναπτύσσοντας τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ομιλίες, καθώς και του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη, κου Σταύρου Παπαϊωάννου, στο Εργατικό Κέντρο Σερρών (κεντρική προεκλογική εκδήλωση).

Λαφαζάνης-ομιλία-ΕργατικόΤον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο κος Παπαϊωάννου, ο οποίος τόνισε το βαθιά πολιτικό χαρακτήρα των εκλογών. Η κα Χαραλαμπίδου καταδίκασε την πλήρη ευθυγράμμιση της περιφερειακής αρχής Τζιτζικώστα, αλλά και του επίσημου υποψήφιου της Νέας Δημοκρατίας, κου Ιωαννίδη, με τις μνημονιακές εντολές συγκυβέρνησης και τρόικας. Ο κος Λαφαζάνης έδωσε έμφαση στο μήνυμα που εκπέμπουν οι τριπλές εκλογές (δημοτικές, περιφερειακές, ευρωβουλής), καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν μαζικά τα σχήματα που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σηματοδοτώντας έτσι τη συνολική ανατροπή των πολιτικών που διαλύουν τη χώρα και εξοντώνουν τον κόσμο της εργασίας και την κοινωνία.

«Στις 26 του μηνός αρχίζει η ανατροπή!»