ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ: «Τώρα ΜΟΝΟ σε 3 μέρες γίνεσαι ιδιοκτήτης ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ. Απίστευτο;»

Το Νομικό Τμήμα πάντως του ΠΑΣΚΕΔΙ βρήκε τον τρόπο διαφυγής του καπνού …..και μέσα σε 3 μερούλες σου ετοιμάζει την Λέσχη σου και λειτουργείς μια χαρά σα να μην συμβαίνει τίποτα
Το Νομικό Τμήμα πάντως του ΠΑΣΚΕΔΙ βρήκε τον τρόπο διαφυγής του καπνού …..και μέσα σε 3 μερούλες σου ετοιμάζει την Λέσχη σου και λειτουργείς μια χαρά σα να μην συμβαίνει τίποτα

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ (ΠΑΣΚΕΔΙ) με ανακοίνωση και με ύφος άκρως σκωπτικό, της ενημερώνει τα μέλη της, ότι βρήκε τρόπο… διαφυγής του καπνού. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Απαγορεύτηκε το κάπνισμα στους κλειστούς και Δημόσιους χώρους και έτσι πλέον όλοι θα πεθάνουμε, άκαπνοι αλλά… υγιείς!
Πάει άχρηστο πλέον το τραγούδι του Γιώργου Μαργαρίτη «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια…».
Τα τσιγάρα μας τα έκοψαν κι άντε βγάλε νυχτιά με ποτό, καψουρονταλγκά και χωρίς τσιγάρο…. 
Οι αντικαπνιστές βροντοφωνάζουν: «Το κάπνισμα είναι αργός θάνατος». Μα κι οι καπνιστές απαντούν: «Και τι έγινε; Μήπως… βιάζεται κανένας να πεθάνει;»
«Ο Νόμος θα εφαρμοστεί δίχως παραθυράκια…» ισχυρίζονται οι Υπουργοί…….
Μα εάν δεν έχει παραθυράκια υπουργέ μου, από πού θα φεύγει ο… καπνός;
Εκτός κι εάν ανησυχείτε μήπως γίνετε ο ίδιος… καπνός και θέλετε να κλείσετε όλα τα… παράθυρα!

Το Νομικό Τμήμα πάντως του ΠΑΣΚΕΔΙ βρήκε τον τρόπο διαφυγής του καπνού …..και μέσα σε 3 μερούλες σου ετοιμάζει την Λέσχη σου και λειτουργείς μια χαρά σα να μην συμβαίνει τίποτα και οι Δικηγόροι μας είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το παραμικρό που θα συμβεί. 
Ερωτούν μερικοί «μήπως θα έχω κάποια προβλήματα;», απαντά ο ΠΑΣΚΕΔΙ «Εάν νομίζεις πως τώρα δεν έχεις, τότε μην κάνεις τίποτε».
Οπωσδήποτε είναι κάτι πρωτόγνωρο και χρειάζεται αγώνας υποστήριξης από όλες τις πλευρές. Πιστεύω πως όλοι γνωρίζετε ή έχετε ακούσει για ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ που λειτουργούν στο Εξωτερικό. Γιατί να μην λειτουργήσουν κι εδώ, την στιγμή που συστήνονται νομότυπα;
Μην το σκέφτεσαι λοιπόν καθόλου και μην παίρνεις πολλές γνώμες, γιατί ο καθένας δεν έχει τον καϋμό σου. Εσύ όμως τον ζεις καθημερινά.
Πολλοί Δικηγόροι και Λογιστές, που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο, γιατί αν το γνώριζαν θα το πρότειναν οι ίδιοι, θα προσπαθήσουν  ίσως να πουν τα δικά τους. Πριν τους ακούσεις όμως ρώτησέ μας, γιατί το πρόβλημα επιβίωσης το έχεις εσύ κι όχι αυτοί.
Αν πείστηκες έλα σε 3 μέρες να παραλάβεις την ΛΕΣΧΗ σου, προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά:
1)    Δύο (2) ιδρυτικά μέλη με φωτοτυπίες ταυτοτήτων μπρος – πίσω και γνήσιο υπογραφής σε ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.
2)    Φωτοτυπία Άδειας Λειτουργίας.
3)    Φωτοτυπία κάτοψης χώρου.
Σας ευχόμαστε καλή απόφαση και για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα2310 932420, fax: 2310 932431 Κινητό 6983 161473 e-mail: paskedi@paskedi.gr