ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: «Παρουσίαση» της νέας ομάδας και κάλεσμα στους Σερραίους να ενισχύσουν – όσοι μπορούν – την προσπάθειά της

ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: «Παρουσίαση» της νέας ομάδας και κάλεσμα στους Σερραίους να ενισχύσουν – όσοι μπορούν – την προσπάθειά της

Η «παρουσίαση» του νέου Πανσερραϊκού της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 της football league, έγινε το βράδυ της Δευτέρας (26/9) σε αίθουσα του ξενοδοχείου Elpida Resort της πόλης των Σερρών.

Και λέμε «παρουσίαση», γιατί αυτή αρκέστηκε σε μια ομαδική φωτογράφιση των παικτών του Πανσερραϊκού, οι οποίοι «στριμώχτηκαν» στη μικρή αίθουσα που επιλέχθηκε για την εκδήλωση, χωρίς να γίνει, όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις, η παρουσίαση των παικτών ένα προς ένα. Ενώ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε οι παίκτες «απουσίαζαν» από αυτή αφού δεν μίλησαν οι πρόσφατα ορισμένοι αρχηγοί, ή τουλάχιστον ένας εκπρόσωπός τους.

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Πανσερραϊκού απεύθυναν κάλεσμα σε όλους τους Σερραίους να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας. Η διοίκηση υποσχέθηκε ειλικρίνεια και άνοιγμα στην κοινωνία και ο προπονητής πάρα πολύ δουλειά στο γήπεδο και πίστη στο στόχο που επιβάλει η ιστορία του συλλόγου.

Αφού έγινε η «παρουσίαση» των παικτών το λόγο πήραν ο Άκης Τρέντσιος και ο Χρήστος Κοράκης από τη διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Διλμπέρης.

panserraikos-2016-_dscn1319Άκης Τρέντσιος: «ο Πανσερραϊκός είναι ο κόσμος του».

Ο Άκης Τρέντσιος έκανε αναφορά στα όσα διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι με τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους επενδυτές τονίζοντας ότι στόχος αυτών ήταν το μέλλον της ομάδας και όχι να «απαλλαγεί» η διοίκηση από το φορτίο :

«Προσπαθούμε όλοι μαζί να βγάλουμε εις πέρας αυτήν τη δύσκολη αποστολή που έχουμε. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά και παρόλο τον γολγοθά που τράβηξε ο σύλλογος μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι που έγιναν διάφορες διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση της ομάδας, βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού αλλά η ομάδα στάθηκε στα πόδια της. Η διοίκηση θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και θα προσπαθήσει να ξαναβάλει τον Πανσερραϊκό στα σπίτια όλων των Σερραίων.

Πρέπει να γίνει σύνθημα και να περάσει στις συνειδήσεις όλων μας, ότι ο Πανσερραϊκός δεν είναι ούτε εμείς, που είμαστε στην Διοίκηση, ούτε οι παίκτες, αλλά ο Πανσερραϊκός είναι ο κόσμος του, είναι ένας ολόκληρος νομός, και ο Πανσερραϊκός πρέπει να ξανά αγαπηθεί και να μπει στις καρδιές όλων  των Σερραίων».

Χρήστος Κοράκης: «Έχουμε πείσμα, θα αντέξουμε»

Ο Χρήστος Κοράκης επικεφαλής της ΠΑΕ μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες της περσινής πορείας αλλά και την προσπάθεια να ανταπεξέλθουν στη φετινή.

Χαρακτηριστικά είπε πως τα έσοδα της ομάδας ήταν πέρυσι 160.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα (που αν αφαιρεθεί ο ΦΠΑ είναι 129.000€) και περίπου άλλες 100.000 ευρώ από τον ΟΠΑΠ και τα εισιτήρια. Ενώ τα έξοδα της ομάδας έφτασαν τις 850.000ευρώ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Απεύθυνε κάλεσμα στους Σερραίους φιλάθλους λέγοντας :

«Είναι η τέταρτη χρονιά που πηγαίνουμε το καράβι του Πανσερραϊκού. Ξέρετε ότι είμαστε παιδιά της πόλης, δικά σας παιδιά και δεν ήρθαμε από κάποια Εμιράτα. Πριν από τρία χρόνια ήρθαμε για να βοηθήσουμε και κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα για να πάμε τον Πανσερραϊκό εκεί που πρέπει. Αυτόν τον αγώνα όμως πρέπει να τον κάνουμε όλοι μαζί. Πρέπει να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους παίκτες και τον προπονητή, παρόλο που τους είπαμε ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη οικονομικά κανένας δεν έφυγε από το καράβι.

Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη, κυρίως οικονομικά, χρονιά και τα λάθη που γίνονται από μέρους μας, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους, ότι οτιδήποτε κάνουμε και σωστά και με λάθη το κάνουμε αληθινά, χωρίς να έχουμε κάποιο σκοπό, χωρίς να έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας.

Ακούμε διάφορα στην πόλη που δεν είναι η αλήθεια. Να ξέρετε ότι εκτός από τα 5 και 6 άτομα που ήμασταν από την αρχή και τον Λευτέρη Ανδρέου που ήρθε πέρυσι, κανείς άλλος δεν ήρθε να βοηθήσει και να τρέξει την ομάδα.

Εμείς περιμένουμε, κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο και στους Σερραίους να έρθουνε να βοηθήσουν.  Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια το καλοκαίρι για την μεταβίβαση της ομάδας, αλλά κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε διότι δεν βρήκαμε καμία από τις προτάσεις καλή για το σύλλογο».

«Από ένα νομό 200.000 περιμένουμε να έρθουν στο γήπεδο 1000-2000»

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη στήριξη του κόσμου μέχρι τώρα γιατί πιστεύουμε ότι ένας νομός με πληθυσμό 200.000, μπορεί να μαζέψει στο γήπεδο χίλιους και δύο χιλιάδες. Δεν μπορεί ξαφνικά οι 10.000 που έρχονταν στο παρελθόν στο γήπεδο, να έγιναν 200. Περιμένουμε λοιπόν περισσότερη στήριξη».

Δωρεάν στο γήπεδο οι μαθητές και οι άνεργοι

«Το εισιτήριο είναι δύναμη για την ομάδα και όσοι δεν μπορούν να αγοράσουν όπως, μαθητές,  άνεργοι και άποροι, γιατί ζούμε και σε πολύ δύσκολες οικονομικά εποχές, θα μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο. Δεν θα βάλουμε σε κανέναν το μαχαίρι στο λαιμό».

«Εχουμε πείσμα»

«Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύουμε ότι θα αντέξουμε. Δεν είμαστε εύκολοι. Έχουμε ένα πείσμα κι έναν εγωισμό και πιστεύω ότι η χρονιά μας θα τρέξει καλά. Γι αυτό ζητάμε να μας συμπαρασταθείτε, να μας πιστέψετε και να μας βοηθήσετε»

Ικανοποίηση από τα φιλικά

 «Πολύ. Πιστεύω αυτό οφείλεται και στον προπονητή μας Παναγιώτη Διλμπέρη, που σαν άνθρωπο τον γνώριζα, αλλά πάνω στην δουλειά δεν τον γνώριζα. Τον γνωρίζω φέτος και γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά».

panserraikos-2016-_2016-09-26-20-12-45Παναγιώτης Διλμπέρης: «Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Πανσερραϊκού»

Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Διλμπέρης είπε ότι η ομάδα ήταν έτοιμη για να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 25/9, ενώ υποσχέθηκε ότι θα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι με στόχο να γυρίσουν οι Σερραίοι στο γήπεδο:

«Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι σε αυτόν εδώ τον σύλλογο. Καλύψαμε το χρονικό κενό της προετοιμασίας που ξεκίνησε κάπως αργά και με δεδομένη την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι την πρώτη αγωνιστική. Θέλω να ευχαριστήσω εκτός από τη διοίκηση και τους συνεργάτες μου, τους παίκτες αυτούς που έμειναν αλλά και αυτούς που ήρθαν και πιστεύουν στη φετινή προσπάθεια που γίνεται. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Πανσερραϊκού και με τον τρόπο μας να τους ξαναφέρουμε στο γήπεδο. Ευχαριστώ επίσης τον κόσμο του Πανσερραϊκού, που με υποδέχθηκε με αγάπη ή θα έλεγα με μια ουδέτερη στάση αναμονής μέχρι να δει το έργο μου».