Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στηρίζει Χατζηπαντελή στις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στηρίζει Χατζηπαντελή στις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραικός 1964 παίρνει ξεκάθαρη θέση απέναντι στις εκλογές στην ΕΠΣ Σερρών και δηλώνει ότι στηρίζει τον Αθανάσιο Χατζηπαντελή στις επικείμενες εκλογές καθώς θεωρεί ότι μπορεί να βάλει φρένο στον κατήφορο του ποδοσφαίρου, από την άλλη όμως προειδοποιεί ότι δεν θα ανεχθεί εκμετάλλευση αυτής της στήριξης για ιδιοτελείς σκοπούς.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 αναφέρει:

Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Σερρών που θα κρίνουν σε τεράστιο βαθμό το μέλλον του πολύπαθου Σερραϊκού ποδοσφαίρου προβληματιστήκαμε πολύ για το τι στάση θα κρατήσουμε και τι στήριξη θα δώσουμε. Η ευθύνη της απόφασης μας μεγάλη σαν ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος του νομού μας.

Το Σερραϊκό ποδόσφαιρο δεν έχει πλέον την πολυτέλεια για άλλα λάθη και άλλο χάσιμο χρόνου και εμείς εδώ στην ΠΑΕ Πανσερραικός πιστεύουμε ότι το φρένο στην κατηφόρα και το γκάζι για την ανηφόρα μπορεί να το χειριστεί καλύτερα ο κ. Αθανάσιος Χατζηπαντελής. Με νέα πνοή και με συνεργάτες δίπλα του άξιους ανθρώπους με ήθος και όραμα.

ΥΓ

Μην επαναπαύεται κανείς όμως…μαζί με την στήριξη μας σαν Πανσερραϊκός αναλαμβάνουμε και την τεράστια ευθύνη της και θα σταθούμε φύλακες.

Όποιος πάει να την εκμεταλλευτεί για ιδιοτελείς σκοπούς θα μας βρει απέναντι του…και όλοι ξέρουμε τι παθαίνει όποιος βρίσκεται απέναντι σε Λιοντάρι.