Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP 2019 στις Σέρρες και στο Αυτοκινητοδρόμιο

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP 2019 στις Σέρρες και στο Αυτοκινητοδρόμιο

Ακόμη μία φορά οι Σέρρες και το μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της Ελλάδας στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού… αυτή την φορά σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς η Λέσχη Αυτοκινήτου-Μοτοσυκλέτας Σερρών διοργανώνει (για έκτη φορά) τον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro στις 14,15 & 16 Ιουνίου 2019.

Μετά την Γερμανία, την Πορτογαλία και την Ισπανία, ο μεγαλύτερος παγκοσμίως θεσμός στο χώρο του enduro έρχεται στις Σέρρες.

O συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τον 4ο αγώνα του πρωταθλήματος Enduro Gp.

Οι άνθρωποι της ΛΑΜΣ και του Serres Offroad Premio, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε διοργανώσεις τέτοιου είδους και μεγέθους, κατάφεραν σε λιγότερο από δύο μήνες να έχουν τα πάντα έτοιμα.

Οι Σέρρες, από την Δευτέρα 10 Ιουνίου, άρχισαν να ζουν στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro, αφού στην πόλη αναμένονται όλες οι εργοστασιακές ομάδες που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Στο κέντρο του αγώνα το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, στου οποίου την πίστα MotoCross, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα.

Η δεύτερη ειδική διαδρομή βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και είναι η “enduro” ειδική διαδρομή του αγώνα.

Η ποικιλομορφία του εδάφους της περιοχής του Αϊ Γιώργη έχει κάνει πολλές φορές τους αναβάτες του παγκοσμίου πρωταθλήματος να λατρέψουν αυτήν την ειδική διαδρομή.

Η τρίτη ειδική διαδρομή βρίσκεται στην περιοχή της Ραχωβίτσας και αποτελεί την πιο τεχνική και δύσκολη διαδρομή του αγώνα.

Επίσης, όσοι παρευρεθηκαν την Παρασκευή στις 14 Ιουνίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, εκτός από τους αναβάτες του EnduroGP, απολαύσαν κι ένα ακόμη υπερθέαμα από την ομάδα SXS by Dimitris Cocos.

Οι SXS ιδρύθηκαν το 2005 και από τότε έως και σήμερα μας χαρίζουν ξεχωριστό θέαμα κάθε φορά που εμφανίζονται σε κάποιο event.

Η ομάδα SXS αποτελείται από αμέτρητα οχήματα και ξεχωριστούς αναβάτες που χαρίζουν άφθονο θέαμα με ότι όχημα και να τους βλέπουμε!

Η ΛΑΜΣ και το Αυτοκινητοδρόμιο περιμένουν όλες τις Σερραίες και τους Σερραίους, αλλά και τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να αγκαλιάσουν την εκδήλωση αυτή και να παραβρεθούν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών για να απολαύσουν το υπέροχο θέαμα που προσφέρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:

Δεκαπέντε (15) ευρώ για το τριήμερο (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή)

Δώδεκα (12) ευρώ για το διήμερο (Σάββατο-Κυριακή)