Παιδικά καρότσια… όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επιλογή τους.

Είναι γεγονός ότι αν είστε ήδη γονείς, ή πρόκειται να γίνετε στο άμεσο μέλλον και οργανώνετε από τώρα την «προίκα» του μωρού σας, έχετε ένα δύσκολο έργο…να επιλέξετε το παιδικό καρότσι.

Στο εμπόριο υπάρχουν διαθέσιμα πάρα πολλά είδη από παιδικά καρότσια , σε πολλά χρώματα και σε πολλά σχέδια τα οποία δυσκολεύουν τους γονείς να καταλήξουν στην τελική τους επιλογή.

Εμείς σας δίνουμε μερικές προτάσεις και σας τονίζουμε μερικά σημεία τα οποία αν ακολουθήσετε είναι σίγουρο ότι θα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή….

Πρέπει να προσδιορίσετε από την αρχή τι είδος καροτσιού θέλετε να αγοράσετε. Τα είδη είναι πολλά και έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά:

  • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολυκαρότσια, τα οποία παρέχουν τη δυνατότητα αλλαγής της φοράς του καθίσματος (έτσι ώστε να βλέπει η μητέρα το μωρό), ενώ μπορεί να μετατραπεί και σε κάθισμα αυτοκινήτου. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές σε σχέδια, χρώματα αλλά και λειτουργικά χαρακτηριστικά. Δείτε μερικές με ένα κλικ!

elea-brown-500x500

  • Ένα ακόμη είδος παιδικού καροτσιού είναι τα καρότσια διπλής κατεύθυνσης. Ονομάζονται έτσι διότι οι τροχοί τους είναι εξοπλισμένοι με μεταλλικά ρουλεμάν διευκολύνοντας τις βόλτες σας και ο μηχανισμός που ρυθμίζει τις περιστρεφόμενες ρόδες βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων σας!

inglesina-passeggino-trilogy-2014-platino-500x500

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της κατηγορίας είναι ο τρόπος που ανοίγει και κλείνει το καρότσι και με το Trilogy αυτό γίνεται μόνο με το ένα χέρι, χρησιμοποιώντας τον κεντρικό μοχλό. Το κάθισμα του καροτσιού είναι αναστρέψιμο, δίνοντας τη δυνατότητα της μεταφοράς του μωρού είτε με φορά προς τους γονείς, είτε προς τον δρόμο.

  • Επίσης, υπάρχουν καλοκαιρινά καρότσια, σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε ένα καρότσι για αυτή την περίοδο του καλοκαιριού που πλησιάζει. Τα καλοκαιρινά καρότσια διαθέτουν ελαφρύ σκελετό και ανάλαφρη κίνηση, κάθισμα με ανάκληση 5 θέσεων, καθώς και τέντα με προστασία από ήλιο και παράθυρο. Στο oneira.gr μπορείτε να δείτε μερικές οικονομικές επιλογές.

adam-red-blue-500x500

  • Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε και τρίροδα καρότσια τα οποία χαρακτηρίζονται για την ευελιξία των κινήσεών τους και για το αθλητικό τους στιλ. Είναι εξαιρετική επιλογή και για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη, αλλά και για τις μετακινήσεις στην ύπαιθρο.

GT3_Geo_437_543-500x500

Ευχαριστούμε πολύ το ηλεκτρονικό κατάστημα με βρεφικά είδη Oneira Bebe  για τις χρήσιμες συμβουλές του!