Παιδικό δωμάτιο – Στρώστε το κρεβάτι του με ζεστά παπλώματα και σεντόνια

Κάντε το παιδικό δωμάτιο να είναι πανέτοιμο για τον χειμώνα που έρχεται! Αγοράστε μέσα από επώνυμα παπλώματα, σεντόνια και κουβέρτες που θα στρώνουν το εφηβικό κρεβάτι με Α ποιότητα.

Ξεκινήστε με τις σωστές επιλογές. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ σας προσφέρει για το παιδικό δωμάτιο μία τεράστια ποικιλία λευκών ειδών.

Εμείς διαλέξαμε ένα πανέμορφο πακέτο από λευκά είδη και το μοιραζόμαστε μαζί σας.

Χοντρό πάπλωμα 100% cotton, ΚΕΝΤΙΑ

Χειμώνας χωρίς πάπλωμα δεν γίνεται! Το μονό πάπλωμα BLOT της Kentia είναι ένα από τα πιο όμορφα παπλώματα από βαμβάκι που δεν χρειάζονται κανένα συμπληρωματικό σκέπασμα…είναι τόσο ζεστό!

Θα το κρατήσετε για χρόνια. Κάντε κλικ και αποκτήστε το με έκπτωση -15% που ισχύει για λίγες μέρες ακόμα.

Μονή κουβέρτα fleece

Εκεί που αναζητάτε λίγη ζέστη ακόμα έρχεται μία κουβέρτα fleece. Αν ο καιρός το επιτρέπει είναι το σκέπασμα εκείνο που κρατάει ζεστό το σώμα, χωρίς να ιδρώνετε. Οι άντρες ζεσταίνονται περισσότερο από τις γυναίκες στον ύπνο, γι’ αυτό βάλτε την μονή κουβέρτα fleece στην άκρη, κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί είτε σαν συμπληρωματικό σκέπασμα είτε σαν βασικό! Από την Sb Concept, σε προσφορά.

Φανελένια σεντόνια RYTHMOS – Διαλέξαμε τα πιο ζεστά

Κι όμως έχει σημασία ακόμα και το σεντόνι που θα διαλέξετε να στρώσετε. Ως γνωστόν τα φανελένια είναι τα πιο ζεστά, αφού η φανελένια επένδυσή τους εκτός του ότι είναι απαλή θα σας ζεστάνει τόσο που το πρωί δεν θα σηκώνεστε από το κρεβάτι. 100% cotton φανέλα, βρείτε το υπέροχο σχέδιο εδώ.

Επιλέξτε κλινοσκεπάσματα για όλη την οικογένεια τώρα που χειμωνιάζει και απολαύστε τον ύπνο σας, χωρίς να ξοδευτείτε!

Τα ψώνια λευκών ειδών στο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ είναι πανεύκολα και πάνω απ’ όλα οικονομικά. Εκπτώσεις, πληρωμή με όλους τους διαθέσιμους τρόπους και άμεση εξυπηρέτηση. Απολαύστε τις online αγορές σε λευκά είδη για το υπνοδωμάτιο που χρειάζεστε απαραιτήτως στα κρύα!