Παιδικός σταθμός Little Explorers από 6 μηνών μέχρι 5 ετών – Η καλύτερή σας επιλογή

Παιδικός σταθμός Little Explorers από 6 μηνών μέχρι 5 ετών – Η καλύτερή σας επιλογή

Η αγωγή που θα λάβει το παιδί σας ξεκινάει πρωτίστως από εσάς, όμως συμπληρώνεται από το σχολείο και η επιλογή του είναι πάρα πολύ σημαντική. Η πρώτη σας επιλογή είναι ο παιδικός σταθμός. Βρήκαμε για εσάς έναν πρότυπο παιδικό σταθμό στα Β. Προάστια και σας τον παρουσιάζουμε μέσα από τις ξεχωριστές παροχές που προσφέρει σε παιδιά από 6 μηνών μέχρι 5 ετών.

Βρεφικό τμήμα για παιδιά από 6-24 μηνών

Υπό στενή επίβλεψη και ξεχωριστή φροντίδα στους μικρότερους της παρέας, τα παιδιά δραστηριοποιούνται σε διάφορες ασχολίες και παίζουν με ασφάλεια στην αυλή. Βασικοί στόχοι είναι η ανάπτυξη της νοημοσύνης και η γνωριμία με τον κόσμο μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Μεταβρεφικό τμήμα 2-3 ετών

Από αυτή την ηλικία, η αγγλική γλώσσα είναι παρούσα σε τραγουδάκια και διάφορες ασχολίες. Το θεατρικό παιχνίδι και η μουσικοκινητική αγωγή είναι χαρακτηριστικές δραστηριότητες που συμμετέχουν όλα τα παιδιά, ενισχύοντας σημαντικές δεξιότητες.

Προ-προνήπια

Μαζί με όλα τα παραπάνω εντάσσονται στην καθημερινότητα των παιδιών τα mini-sport, η κολύμβηση και η προανάγνωση.

4-5 ετών προνήπια

Μαζί με όλα τα παραπάνω αρχίζει πλέον ενεργά η διαδικασία της μάθησης και οι κατασκευές-εργασίες που μπορεί να ακολουθούν το παιδί και στο σπίτι. Οι γονείς σε αυτό το στάδιο εμπλέκονται ενεργά.

O παιδικός σταθμός Little Explorers είναι στη διάθεσή σας όλες τις ημέρες του χρόνου, για να λάβετε πληροφορίες, να δείτε τους χώρους και να μπορέσετε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι θα μπορέσετε να δείτε τον χώρο του σχολείου, όλες τις υποδομές, το προαύλιο, τις τουαλέτες, τους χώρους δραστηριοτήτων και όλες τις υπόλοιπες περιοχές του σχολείου.

Οι άρτια καταρτισμένοι παιδαγωγοί, είναι στη διάθεσή σας για να τους γνωρίσετε. Στον παιδικό σταθμό, εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι, με συνεχή αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και τα άλλα παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 8013057 και στην ιστοσελίδα little-explorers.com.gr