ΠΑΜΕ Σερρών: Απεργιακή συγκέντρωση στη Πλατεία Ελευθερίας την Πέμπτη 12/11

ΠΑΜΕ Σερρών: Απεργιακή συγκέντρωση στη Πλατεία Ελευθερίας την Πέμπτη 12/11

Το ΠΑΜΕ Σερρών ακολουθώντας την πρακτική (του ΠΑΜΕ) των προηγούμενων απεργιακών συγκεντρώσεων, συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την προσεχή Πέμπτη 12/11, οργανώνοντας όμως τη δική του Συγκέντρωση και πορεία. Ετσι, έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας των Σερρών, στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Εργατικό-λαϊκό ΜΠΛΟΚΟ στα αντιασφαλιστικά, αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης!

Νεκρώνουμε τα πάντα!

  • Όχι στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης
  • Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη! Μπλόκο στους πλειστηριασμούς!
  • Τέρμα πια στη φοροληστεία! Κάτω οι φόροι, σημερινοί και προηγούμενοι!
  • Απαιτούμε άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων. Όχι στις ομαδικές απολύσεις!
  • Όχι στους μισθούς πείνας. Κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ, κανένας χωρίς   συλλογική σύμβαση, κανένας ανασφάλιστος!
  • Κάλυψη των απωλειών τώρα! Επαναφορά των μισθών και των συντάξεων! Κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων.

Αγώνας ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, στην παράδοση του δημόσιου πλούτου στους επιχειρηματικούς ομίλους, στις επιπτώσεις σε βάρος των εργαζομένων με ένταση της εκμετάλλευσης και των απολύσεων, την αύξηση τιμών για τη λαϊκή οικογένεια σε ηλεκτρικό, νερό, εισιτήρια, τηλέφωνο, βασικά αγαθά.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έρχεται να τελειώσει τη βρώμικη δουλειά που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!

 Εμείς, ο εργαζόμενος λαός, έχουμε μόνο μια διέξοδο. Να ξεσηκωθούμε!

Δεν συμβιβαζόμαστε με τη φτώχεια, την άθλια ζωή, την ανεργία, τη μισή δουλειά χωρίς κανένα δικαίωμα για να αυγαταίνουν τα κέρδη λίγων.

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη παντού, στους κλάδους και τις γειτονιές, είναι το δικό μας όπλο!

Δυναμώνουμε την ενότητά μας, τα σωματεία μας, συσπειρωνόμαστε με το ΠΑΜΕ, χτίζουμε την κοινωνική συμμαχία για ρήξη και ανατροπή με την ΕΕ και τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων! Για ανάπτυξη προς όφελος του εργαζόμενου λαού όχι των λίγων!

Εργατιά μπροστά τώρα μια γροθιά! Όλοι στην απεργία!