ΠΑΜΕ Σερρών: Ενημέρωση ανέργων στον ΟΑΕΔ και συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας

ΠΑΜΕ Σερρών: Ενημέρωση ανέργων στον ΟΑΕΔ και συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας

ΠΑΜΕ_2196Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε το ΠΑΜΕ Σερρών: Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας και οργάνωσης του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ στις 1 Νοέμβρη η Τοπική Γραμματεία Σερρών διοργανώνει την Τρίτη 30/9/14 (10 – 12 π.μ.) εξόρμηση ενημέρωσης προς τους ανέργους έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΔ με τραπεζάκι, συζητήσεις, και μοίρασμα έντυπου υλικού καθώς και επίδοση υπομνήματος με αιτήματα των ανέργων προς τη διοίκηση του ΟΑΕΔ.

Επίσης η Τοπική Γραμματεία Σερρών διοργανώνει την Παρασκευή 3 Οκτώβρη στις 7:00 μμ. συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας

Καλεί σωματεία και συνδικάτα να πάρουν αποφάσεις μαζικής συμμετοχής στο Συλλαλητήριο και να εγκαταλείψουν τη στήριξη της κυβερνητικής ή της αντιπολιτευτικής πολιτικής που κινούνται μέσα στα στενά για τους εργαζόμενους πλαίσια της ΕΕ. Καλεί τους ίδιους τους εργαζόμενους, τα απλά μέλη τους, να πιέσουν τις διοικήσεις τους στη λήψη αποφάσεων συμμετοχής και στήριξης αυτού του αγώνα που ορίζει ένα νέο ξεκίνημα για το ταξικό κίνημα. Μια αφετηρία που θα ορίζει το τέλος της ανοχής μας ακόμα και στο μικρότερο κακό.

Καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, νέες νέους, μικρούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους να πάρουν μέρος και να ορθώσουμε τείχος απέναντι στην οικονομική πολιτική  που καταστρέφει τη ζωή μας. Κύριος στόχος του Συλλαλητηρίου είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας που στην περιοχή μας και σε όλη την Ελλάδα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και να δώσει λύση στο πρόβλημα όχι η πολιτική των κεφαλαιοκρατών που τη δημιούργησε και την αυξάνει αλλά η δυναμική παρέμβαση του ταξικού εργατικού κινήματος που θα ορίζει μια πολιτική που θα τη χαράζει και θα την ελέγχει η εργατική τάξη με τους συμμάχους της. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να ζήσουμε μια ζωή με δικαιώματα, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. Να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.

Θα ακολουθήσουν και άλλες κινητοποιήσεις ενημέρωσης που θα ανακοινωθούν σύντομα.