ΠΑΜΕ Σερρών: «Τίποτα δεν αλλάζει αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται όταν ξεσηκωθείς»

ΠΑΜΕ Σερρών: «Τίποτα δεν αλλάζει αν μένεις θεατής,  όλα ανατρέπονται όταν ξεσηκωθείς»

Η Τοπική Γραμματεία Σερρών του ΠΑΜΕ χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους του Νομού για την μαχητική συμμετοχή τους στην σημερινή 24ωρη Πανελλαδική Απεργία.

Ακόμα χαιρετίζουμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Πλ. Ελευθερίας και ιδιαιτέρως τους εργαζόμενους από τις επιχειρήσεις του ομίλου Παναγιώτου, την Επιτροπή Αγώνα Ιδιωτικών Υπαλλήλων, την Επιτροπή Αγώνα Αδιόριστων Εκπαιδευτικών, τον Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων Νομού Σερρών, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών και το αντίστοιχο παράρτημά στον Δήμο Βισαλτίας.

 

Ταυτόχρονα καλούμε τον κάθε εργαζόμενο να μπει μπροστά για την οργάνωση της πάλης και παράλληλα να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που συνειδητά επιχειρούν πριν ψηφιστούν τα μέτρα να σπείρουν κλίμα ηττοπάθειας, μοιρολατρίας και απογοήτευσης, άλλωστε σε αυτό το κλίμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των εκπροσώπων τους στα τοπικά ΜΜΕ.

Αν πραγματικά τους  ένοιαζε δεν θα συμβιβάζονταν με τα σωματεία σφραγίδα, δεν θα πρωτοστατούσαν στην διάλυση του εργατικού κινήματος, αλλά αντίθετα θα πρωτοστατούσαν στο να ξαναζωντανέψουν τα συλλογικά όργανα των εργαζομένων.

Τέλος καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο αυριανό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, ιδιαιτέρως αυτούς που δεν έκαναν το βήμα στην σημερινή απεργία, λόγο του φόβου και της τρομοκρατία που επικρατεί στους χώρους δουλείας και αναπτύχθηκε πιο έντονα το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα.

 

  • ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ 18 ΜΑΗ  Συγκέντρωση 19:00 πλατεία Ελευθερίας