ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ: Κοπή της Βασιλόπιτας και καλωσόρισμα των εθελοντών της ΙΑ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ: Κοπή της Βασιλόπιτας και καλωσόρισμα των εθελοντών της ΙΑ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ 2014
καλωσόρισε τους εθελοντές της διοργάνωσης της ΙΑ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ 2014 που θα πραγματοποιηθεί από τις  2  έως  6  Μαΐου στην Πρώτη Σερρών
καλωσόρισε τους εθελοντές της διοργάνωσης της ΙΑ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ 2014 που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως 6 Μαΐου στην Πρώτη Σερρών

Με μια ξεχωριστή τελετή για την Κοπή της Βασιλόπιτας,  την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 το βράδυ, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ καλωσόρισε τους εθελοντές της διοργάνωσης της ΙΑ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ 2014 που θα πραγματοποιηθεί από τις  2  έως  6  Μαΐου στην Πρώτη Σερρών.

Ο χώρος του Φουαγιέ του Κινηματοθεάτρου ΑΣΤΕΡΙΑ στην πόλη των Σερρών γέμισε από τους ήχους της ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ.

Με έκδηλη συγκίνηση και με το μήνυμα της Πανελληνίας Μαθητιάδας «χωρίς το φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης» ο Πρόεδρος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ κ. Αριστείδης Σέμκος τόνισε την

ο Πρόεδρος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ κ. Αριστείδης Σέμκος
ο Πρόεδρος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ κ. Αριστείδης Σέμκος

σημασία του εθελοντισμού στην διοργάνωση  της μεγάλης αθλητικής και πολιτιστικής γιορτής της ελληνικής μαθητιώσας νεολαίας απανταχού της γης, που διοργανώνεται κάθε δεύτερο χρόνο το  Μάιο στην Πρώτη Σερρών με την υποστήριξη εκατοντάδων εθελοντών.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μαρία Κόλλια, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης, η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών κ. Σοφία Μπιτζίδου –εκπροσωπώντας  το Δήμαρχο Σερρών, η Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Unesco κ. Καίτη Εμμανουηλίδου, εκπροσωπώντας το ΤΕΦΑΑ Σερρών ο κ. Μιχάλης Σαμπάνης ενώ ιδιαίτερη ήταν η τηλεφωνική παρέμβαση του γνωστού παρουσιαστή κ. Αλέξη Κώσταλα που υποσχέθηκε να είναι και φέτος παρών στη ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ και τέλος εκπρόσωπος των Ολυμπιονικών των SPECIAL OLYMPICS που δήλωσαν ότι θα είναι πρεσβευτές της φετινής ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που προβλήθηκε το βίντεο που δημιούργησαν οι εθελοντές του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων. Το βίντεο ήταν μια αναδρομή με στιγμές από όλες τις ΜΑΘΗΤΙΑΔΕΣ που έγιναν μέχρι σήμερα, με φωτογραφίες και αφίσες.  

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η  Σερραία Ολυμπιονίκης  των SPECIAL OLYMPICS Ελένη Δημητριάδη
Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Σερραία Ολυμπιονίκης των SPECIAL OLYMPICS Ελένη Δημητριάδη

<

p>Στο χώρο υπήρχε μπουφές με Χορηγίες των Σερραίων Επιχειρηματιών  κ.κ. ΓΑΤΙΔΗ. ΒΑΣΑΚΗ. ΡΕΚΟΡ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ- ΜΗ ΔΙΑΙΤΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ , του Σωματείου Μπουγατσοποιών και Ζαχαροπλαστών Ν. Σερρών.

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η  Σερραία Ολυμπιονίκης  των SPECIAL OLYMPICS Ελένη Δημητριάδη, που κέρδισε το φλουρί της πίτας και της δοθηκε ως δώρο η Τιμημένη Πορτοκαλί μπλούζα της ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ που δίδεται αποκλειστικά στους Εθελοντές και μία κονκάρδα.