ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ U13: 2 χρυσά η ΖΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ & 1 χρυσό η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ U13:  2 χρυσά η ΖΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ & 1 χρυσό η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Μπάντμιντον-Πλάτων-614_170814Από όλη τη Β. Ελλάδα συμμετείχαν αθλητές στο πανελλήνιο ηλικιών Β. Ελλάδος έως 12 ετών που ολοκληρώθηκε την Κυριακή  στο Τύρναβο. Με 5 αθλητές συμμετείχε η ομάδα των Σερρών. Η παράδοση συνεχίζεται για το σωματείο μας κατέκτησε και πάλι το χρυσό στο απλό με την πανάξια νικήτρια Ζαγγελίδου Σταυρούλα απέναντι στην Κορωνίδου Ελ. από το Σιδηρόκαστρο αλλά και στο διπλό τα κορίτσια μας πήραν καθαρά την νίκη απέναντι στις Κορωνίδου/Μερτζεμέκη του Σιδηροκάστρου . Με την νίκη της αυτή θα αποτελέσει μέλος της Εθνικής για τους Βαλκανικούς αγώνες που θα γίνουν στην Ρουμανία σε λίγες ημέρες . Τα αποτελέσματα:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Την 1η θέση κατέκτησε η Ζαγγελίδου Σταυρούλα στο απλό και στο διπλό  (με ζευγάρι την Κωνσταντινίδου Ελένη)

Μπάντμιντον150614_171221Την 1η θέση κατέκτησε η Κωνσταντινίδου Ελένη στο διπλό (με ζευγάρι την Ζαγγελίδου Σταυρούλα) . Στο απλό κληρώθηκε απέναντι στην συναθλήτρια της Ζαγγελίδου Σταυρούλα στον γύρο των 16 σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός μιας και έχασε δύσκολα από την μετέπειτα νικήτρια. Έτσι έμεινε στην 9η θέση.

Η Καντζόγλου Μαρία-Μυροφόρα από τις 2 πιο μικρές  ηλικιακά αθλήτριες των αγώνων έφτασε μια ανάσα από το μετάλλιο στο μικτό με ζευγάρι τον  Κουτσούρη Ευθύμιο μένοντας στην 5η θέση και στο απλό έφτασε στην 12η θέση.

Μπαντμιντον-Πλάτων-_170402ΑΓΟΡΙΑ: Στο απλό αγοριών ο αθλητής μας Κουτσούρης Ευθύμιος Κατέκτησε την 17η θέση και στο μικτό μαζί με την Καντζόγλου Μαρία-Μυροφόρα την 5η θέση.

Ο Ζαγγελίδης Παύλος κατάκτησε την  13η θέση στο απλό και την 9η στο διπλό.

Στην ομαδική μας φωτογραφία. Από αριστερά: Κωνσταντινίδου Ελένη,   Καντζόγλου Μαρία-Μυροφόρα, Καντζόγλου Αλέξανδρος , Ζαγγελίδου Σταυρούλα, Κουτσούρης Ευθύμιος,  Ζαγγελίδης Παύλος.