Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης ανδρών/γυναικών στις Σέρρες (live, φωτος)

Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης ανδρών/γυναικών στις Σέρρες (live, φωτος)

Πανελλήνιο_Πρωτάθλημα_Πάλης_Σερρες_2015_2153Η τελική φάση του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος πάλης ανδρών/γυναικών αφιερωμένο στη μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη, φιλοξενήθηκε το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σερρών Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων.

httpv://youtu.be/76bwioeO55I

Στη διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σερρών και του Επιμελητηρίου Σερρών, συμμετείχαν 128 αθλητές της ελληνορωμαϊκής και της ελευθέρας και 28 αθλήτριες, από συνολικά 53 συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα οι Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών, Χρήστος Μεγκλάς, πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών, Λεωνίδας Λεωνάκης, προπονητής πάλης & δημοτικός σύμβουλος Δήμου Σιντίκης καθώς και οι σύλλογοι Π.Ο. Διογένης Σερρών, Π.Σ. Καλά Δένδρα Σερρών, Π.Σ. Σερρών Ο Άγιος Γεώργιος, Π.Σ. Κιουρτσίδης Γεώργιος του Δήμου Καπετάν Μητρούση, Α.Σ. Σερρών Ο Πόντος, Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Νιγρίτας Ο Βισάλτης, Π.Ο. Ορφέας Σερρών και Π.Ο. Δήμου Κερκίνης. Ακόμη τιμήθηκαν  οι διεθνείς διαιτητές, Σάββας Κοκκινίδης (για τον προβιβασμό του στην κατηγορία Α), Παυλίνα Γεωργίου (για τον προβιβασμό της στην κατηγορία Β) και Αγγελική Διακάτου και Σάββας Κούζηλος (για τον προβιβασμό τους στην κατηγορία Γ).

(η live συνδεση είναι απο το site Sportsland)