Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων: Η Σοφία Υφαντίδου και ο Παναγιώτης Μάντης υπερπρωταθλητές στις Σέρρες (φωτορεπορτάζ)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων: Η Σοφία Υφαντίδου και ο Παναγιώτης Μάντης υπερπρωταθλητές στις Σέρρες (φωτορεπορτάζ)

Οι κακές καιρικές συνθήκες πρωταγωνίστησαν στην πρώτη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων στίβου (Δέκαθλο και έπταθλο) που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο Σερρών το Σαββατοκύριακο 27/28 Μαΐου 2017.

Αψογη διοργάνωση παρά τον αντίξοο καιρό

Οι υπεραθλητές το Σάββατο (27/5) αγωνίστηκαν με δύσκολες συνθήκες λόγω της βροχής αλλά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όπως και το έμψυχο δυναμικό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ που με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους φρόντισαν να διεξαχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αθλήματα στα οποία συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες.

Την Κυριακή (28/5) ο καιρός «διορθώθηκε» και οι υπερ-αθλητές συμμετείχαν απρόσκοπτα με όλες τους τις δυνάμεις στα υπόλοιπα αθλήματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η Σοφία Υφαντίδου για άλλη μια φορά το χρυσό

Η Σοφία Υφαντίδου, μπορεί να μην κατάφερε λόγω των συνθηκών να κυνηγήσει μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της ωστόσο πρόσθεσε στο ενεργητικό της άλλη μία νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων.

Η αθλήτρια του Μηνά Κυριάκου ολοκλήρωσε το διήμερο της δράσης στην πόλη των Σερρών, με 5.745 β. έχοντας στη δεύτερη ημέρα των αγώνων πετύχει 5,85 μ. στο μήκος, 54,14 μ. στον ακοντισμό και 2.28.25 στα 800 μ., το τελευταίο αγώνισμα του διημέρου.

Η Στέλλα Τζικανούλα, ανέβηκε στο βάθρο των νικητών με 5.163 β. (5,22 μ., 44,36 μ., 2.21.85). Δύο μετάλλια κατέκτησε στη διοργάνωση η Ελένη Γκέλη, αφού ήταν τρίτη στις γυναίκες και πρώτη στις Νέες με 5.001 β. (5,34 μ. 46,17 μ., 2.34.72). Η Βάσω Μαρκοπούλου (4.865) και η Ολυμπία Τζιμογιάννη (4.563) κατέκτησαν το ασημένιο και χάλκινο αγώνισμα, αντίστοιχα στις νέες.

Ο Παναγιώτης Μάντης νικητής σε άντρες και νέους

Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Παναγιώτης Μάντης, νικητής τόσο στους Άνδρες όσο και στους Νέους.

Ο αθλητής του Πανιωνίου συγκέντρωσε 6.738 β., που ήταν αρκετοί για να του δώσουν την πρώτη θέση έναντι του Κυριάκου Πηλίδη (6.446 β.) και του Παναγιώτη Πήτα (6.314), που ήταν δεύτερος στους Νέους.

Η τριάδα στην κατηγορία των Κ23 συμπληρώθηκε από τον Κώστα Λογδανίδη (6.108).

Φωτορεπορτάζ από τους αγώνες στη σελίδα μας στο facebook

Η Σοφία Υφαντίδου, ολοκλήρωσε το διήμερο της δράσης στην πόλη των Σερρών, με 5.745 β. έχοντας στη δεύτερη ημέρα των αγών…

Posted by Ανεξάρτητος on Sunday, May 28, 2017

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η κατάταξη των αθλητών

GDE Error: Requested URL is invalid