«Πανηγύρι» στο Twitter για τις παραιτήσεις στη Μ. Βρετανία και… τον Σαμαρά (photo)

Παραιτήσεις-ΣαμαράςΟι παραιτήσεις των τριών ηττημένων πολιτικών αρχηγών στη Μεγάλη Βρετανία, και οι συγκρίσεις με τη… μη παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά, έγιναν από την Παρασκευή θέμα στο Twitter.
Με το πιο “εγκεφαλικό” από τα social media, να βρίσκει ευφάνταστους τρόπους για να συγκρίνει το γεγονός ότι περισσότερες από 100 μέρες μετά τη βαριά και ιστορική ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ο Αντώνης Σαμαράς δεν παραιτήθηκε, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία, ο Εντ Μίλιμπαντ, ο Νικ Κλεγκ και ο Νάιτζελ Φάρατζ, δηλαδή οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που ηττήθηκαν, παραιτήθηκαν μέσα σε μερικές ώρες.
Η σχετική φωτογραφία που συγκέντρωσε αυτές τις μέρες τα περισσότερα retweets, αποτελεί μοντάζ φωτογραφίας που ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η εφημερίδα «Daily Mirror».
Τη στιγμή που είχε ανέβει η φωτογραφία, είχαν ήδη παραιτηθεί ο Νικ Κλεγκ και ο Νάιτζελ Φάρατζ, και ετοιμαζόταν να ανακοινώσει την παραίτησή του ο Εντ Μίλιμπαντ.
Οι Έλληνες χρήστες του Twitter πρόσθεσαν στη σχετική φωτογραφία τον Αντώνη Σαμαρά, με το σχόλιο «έμεινε».

3 Responses to "«Πανηγύρι» στο Twitter για τις παραιτήσεις στη Μ. Βρετανία και… τον Σαμαρά (photo)"

  1. Κώστας   20 Μαΐου 2015 at 19:36

    εαν θελουμε να σωθουμε πρέπει να ξαναγυρισουν οι Καραμανλιδες.

  2. Κώστας   18 Μαΐου 2015 at 18:40

    βλέπω τους Σερραιους, δεν τους αρεσει να ειναι αρχηγος καποιος αυτοδημιουργητος. Δεν τολμαμε να σχολιαζουμε ντοποιους πολιτικους, οεο.

  3. Κώστας   18 Μαΐου 2015 at 18:37

    και ποιος θα ανέβει ο Κωστάκης ή ο γιος του Αχιλλέα. Ας συγκεντρωθουμε.