Panseraikos Che Guevara Club… με πυρά κατά πάντων και πολλούς αποδέκτες

Panseraikos Che Guevara Club… με πυρά κατά πάντων και πολλούς αποδέκτες

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Panserraikos Che Guevara Club, μετά τη νέα ήττα της ομάδας (η 4η τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στρέφεται τόσο κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας, όσο και στους θεσμικούς φορείς (Δήμο Επιμελητήριο ΕΠΣ Σερρών) ζητώντας την δραστηριοποίησή τους, φέροντας ως παράδειγμα τη γειτονική Καβάλα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους αναφέρεουν:

ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΟ “FOOTBALL LEAGUE 2”

Αν υπάρχει κάποιος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που να ενδιαφέρεται για το τελείως υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (στο οποίο αγωνίζονται μεγάλες ομάδες αλλά και μικρότερες οι οποίες όμως κάνουν τη δική τους αγωνιστική και οικονομική υπέρβαση), ήρθε η ώρα να δείξει ένα σημάδι ζωής.

Αν απασχολεί κανέναν εκεί μέσα οτιδήποτε άλλο εκτός από το ποιος ξένος διαιτητής θα σφυρίξει τους αγώνες της Α’ Εθνικής, ας ρίξει μια ματιά στο τι αντιμετώπιση έχει η ιστορική ομάδα του Πανσερραϊκού στα τελευταία συνεχόμενα παιχνίδια, μήπως και σταματήσει επιτέλους η Κατηγορία να αντιμετωπίζεται ως απλά “η τρίτη στη σειρά” και “ποιος νοιάζεται, δεν πειράζει”. Μας βλέπουν κύριοι, υπάρχουν ακόμη πολλοί φίλαθλοι που ενδιαφέρονται, αν και είστε σε “καλό” δρόμο για να τους διώξετε κι αυτούς. 

Μια παρέα παιδιών που έπαιζε όμορφο ποδόσφαιρο τις πρώτες αγωνιστικές, φαίνεται ότι τρομοκράτησε πολύ κόσμο, που δεν υπολόγιζε ότι ο Πανσερραϊκός με τόσο νεανικό σύνολο θα μπορούσε να φανεί ανταγωνιστικός. Δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που βλέπουμε να γίνονται εις βάρος της ομάδας μας το τελευταίο διάστημα. 

Η διοίκηση από τη μεριά της πρέπει επιτέλους να θωρακίσει την ομάδα και σε αυτό το κομμάτι, γιατί ακόμα και σε ματς που είσαι καλύτερος, αρκεί ένα φάουλ που δε θα δοθεί, αρκεί μια ανύπαρκτη κάρτα στα πρώτα λεπτά για να αλλάξουν τα δεδομένα του αγώνα. Πρέπει οι διοικούντες να περάσουν το μήνυμα ότι ο Πανσερραϊκός στέκεται στα πόδια του, είναι δυνατός και απαιτεί ίση μεταχείριση για να μην πηγαίνει χαμένη η προσπάθεια στο χορτάρι

Ας κοιτάξουν κι όλοι οι θεσμικοί φορείς των Σερρών (Δήμος, Επιμελητήριο, ΕΠΣΣ, κτλ) τι γίνεται σε γειτονικούς Νομούς, όπως στην Καβάλα για παράδειγμα όπου ο Δήμος Καβάλας έβγαλε ανακοίνωση υποστήριξης της τοπικής ομάδας. Ποια ήταν η τελευταία φορά που οποιοσδήποτε “επίσημος” στις Σέρρες έβγαλε ανακοίνωση υποστήριξης για τον Πανσερραϊκό; Σε έναν Νομό τον οποίο έχετε υποβαθμίσει σε όλα τα επίπεδα, ο Πανσερραϊκός είναι από τα τελευταία πράγματα για τα οποία μπορεί να υπερηφανεύεται ο Σερραίος και θα πρέπει επιτέλους να το σεβαστείτε.

Είστε υποχρεωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να βγείτε από την ανυπαρξία σας και να μην εμφανίζεστε μόνο προεκλογικά και σε φιέστες. Σε μια ερασιτεχνική κατηγορία, ο Πανσερραϊκός είναι υπόθεση όλων των Σερραίων- ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. 

ΥΓ1: Σήμερα ένας παίχτης που έπαιξε στον Πανσερραϊκό μόλις ένα μήνα, πέτυχε ένα καθοριστικό γκολ και δεν πανηγύρισε έξαλλα όπως κάναν κάποιοι άλλοι οι οποίοι έζησαν πολύ μεγαλύτερα και πιο έντονα διαστήματα στην ομάδα και στη συνέχεια μας επέδειξαν με υπερηφάνεια όλα τα πιθανά σημεία της ανατομίας τους. 
ΥΓ2: Αρρωστημένοι και στη βροχή, οι Che Guevara είναι εκεί. Συνεχίζουμε κόντρα στη φουρτούνα και ετοιμαζόμαστε για την εκδρομή στην Ξάνθη!

 

Advertisements