ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Επίσημη πρώτη με φιλάθλους που θα ζήλευαν ομάδες της Superleague

coreo-πανσερραικος-2014-προετοιμασία-cheguevara_clubΕπίσημη πρώτη για την ομάδα του Πανσερραϊκού την περασμένη Δευτέρα 21/7 στις 6.00 το απόγευμα, με φιλάθλους που θα ήθελαν να έχουν ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό στη Superleague

httpv://www.youtube.com/watch?v=jWV4oB6vGV8

Στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν της Γ’ Εθνικής, τα μέλη του Che Guevara club δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα με αφορμή και τα 50 χρόνια… ζωής που συμπληρώνει φέτος ο Πανσερραϊκός. Τις εντυπώσεις έκλεψε το coreo που ετοίμασαν, με το τεράστιο πανό να γράφει τη χρονολογία ίδρυσης, το 1964, την παρούσα χρονολογία, το 2014, και τον αριθμό 50.

_2coreo-πανσερραικος-2014-προετοιμασία-cheguevara_clubΣε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση, συμμετείχαν κανονικά τα μεταγραφικά αποκτήματα των «λιονταριών», που είναι μέχρι τώρα οι Σιάκκας, Ρούσης, Κώστας Τριανταφύλλου, Γαϊδαρτζής, Μουσικάκης, Σεζέρ και Περπερίδης.

Η ομάδα φαίνεται να κινείται σε σωστές βάσεις, προκειμένου να επιστρέψει στη Football League, κάτι που δεν κατάφερε την περασμένη σεζόν, αφού έμεινε δεύτερος πίσω από τον Αγροτικό Αστέρα στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα θα μεταβεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για να πραγματοποιήσει το κύριο μέρος της προετοιμασίας της.

Φωτο και video από το panserraikara.gr