ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ηταν ένας Γερμανός, ένας Αμερικάνος κι ένας… Πόντιος;

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ηταν ένας Γερμανός, ένας Αμερικάνος κι ένας… Πόντιος;

Πολύφερνος «γαμπρός» αποδεικνύεται ο Πανσερραϊκός καθώς σύμφωνα με τα ΜΜΕ που ασχολούνται με τα «ποδοσφαιρικά», τη προσεχή Δευτέρα έρχονται ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Γκάρι Αλεν, από κοινού με τον Γάλλο συνεργάτη του, Λοράν Ντεσό, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταβίβασης της ΠΑΕ

Τώρα το τι ξεχωριστό βρίσκουν όλοι αυτοί οι επενδυτές (σ.σ. που δεν έχουν καμία σχέση με την περιοχή), σε μια επαρχιακή ομάδα της Β’ Εθνικής, που το μόνο «περιουσιακό» στοιχείο που έχει είναι, η 50χρονη ιστορία της και που δεν το έχουν οι άλλες 17 ομάδες της κατηγορίας, μόνο αυτοί το γνωρίζουν κι εμείς «οι ιθαγενείς» (που αγαπάμε την ομάδα) προφανώς δεν το έχουμε πάρει «χαμπάρι». Πάντως τα εκατομμύρια που ακούγονται ότι θέλουν να επενδύσουν, «πάνε κι έρχονται».

Στο θέμα μας όμως όπως διαβάζουμε στα ποδοσφαιρικά sites ακόμη και της συμπρωτεύουσας:  

Μπορεί το θέμα του να είχε ατονήσει, λόγω της άφιξης των Γερμανών και των απευθείας συζητήσεων μαζί τους, ωστόσο φαίνεται ότι τώρα έρχεται πάλι στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Γκάρι Αλεν, θα βρίσκεται τη Δευτέρα (30/5) στην πόλη των Σερρών, προκειμένου να συζητήσει απευθείας με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού το ενδεχόμενο ανάληψης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Οι ίδιες πληροφορίες τον φέρνουν η αρχική του πρόθεση είναι να δώσει 1 εκ. δολάρια για τις μετοχές της ΠΑΕ και επιπλέον 200.000 δολάρια με τη μορφή χορηγίας. Ολα αυτά πάντως θα τεθούν αναλυτικά επί τάπητος τη Δευτέρα.

Επομένως, είναι ακόμη όλα ανοιχτά για το τι μέλλει γενέσθαι. Την ίδια στιγμή, στον Πανσερραϊκό περιμένουν και την απάντηση των Γερμανών, οι οποίοι είχαν (σύμφωνα με δηλώσεις τους) ζητήσει χρόνο για να ενημερώσουν τους μετόχους της εταιρείας τους. Όπως και να έχει ως τις αρχές του Ιούνη (τέλη της επόμενης εβδομάδας) θα πρέπει να έχουν απαντήσει θετικά ή αρνητικά.

Τώρα αν όλα αυτά αρχίζουν σε κάποιους, να θυμίζουν το γνωστό ανέκδοτο «ήταν ένας Γερμανός, ένας αμερικανός και…» μένει να εμφανιστεί και ένας υποψήφιος αγοραστής … Πόντιος, για να ολοκληρωθεί το… φετινό καλοκαιρινό στόρι, που μοιάζει να είναι ένα αντίτυπο όπως αυτό που παίχτηκε πριν τρία χρόνια με τον Ρώσο επενδυτή.

Πάντως ελέγχεται η πληροφορία πως όλοι οι υποψήφιοι επενδυτές έρχονται «ορεγόμενοι» το γήπεδο όπου αγωνίζεται η ομάδα (καθώς αυτό βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και θεωρείται «φιλέτο» ακόμη και στους χαλεπούς μνημονιακούς καιρούς) και όταν τους διευκρινίζεται το ιδιοκτησιακό καθεστώς (σ.σ. ανήκει στο Δήμο Σερρών) γίνονται… «καπνός»

Μακάρι να διαψευσθούμε και να εισρεύσουν τα εκατομμύρια (για το καλό της ομάδας και των σερραίων που την αγαπούν)