ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: «Λιοντάρι» πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: «Λιοντάρι» πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ

Σε προφορική συμφωνία με τον Αλέξανδρο Παπατζίκο ήρθε ο Πανσερραϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ARENA PRESS».
Ακόμα μια μεταγραφή «καπαρώνουν» οι Σερραίοι, μετά τους Τριανταφυλλάκο και Αγγελίδη. Στα ερυθρόλευκα ντύνεται ο 28χρονος Παπατζίκος, που «ανηφορίζει» από την Κρήτη και την Τετάρτη πιθανότατα υπογράφει και ανακοινώνεται, αφού τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Παναγιώτη Χαλκίδη.

Ο Βεροιώτης πολυσύνθετος παίκτης αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο της άμυνας, παίζει άνετα ως αμυντικό χαφ, ενώ στα πρώτα του βήματα ξεκίνησε ως… επιθετικός! Ο Αλέξης Παπατζίκος είναι καλός γνώστης της κατηγορίας, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Χανιά, Νίκη Βόλου, Επανομή, Βέροια, Εορδαϊκό, Νίκη Πολυγύρου και μέχρι πρότινος ΟΦΗ.

Αντίθετα, «χάλασε» η έλευση του Γιάννη Μαρίνου, που κατέληξε στον Ιάλυσο, ενώ απομακρύνεται ο Δημήτρης Αρβανίτης που προτάθηκε, αφού παίζει ίδια θέση με τον Παπατζίκο. Τέλος, σε καλό δρόμο για τα «λιοντάρια» παραμένουν οι Νίκο Βαρέλα και Αργύρης Μπαρέττας (ο δεύτερος ίσως υπογράψει από… ώρα σε ώρα).