ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Με την άδεια στο χέρι ρίχνεται στη μάχη της Football League

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/10 ΩΡΑ 16.00 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Με την άδεια στο χέρι ρίχνεται στη μάχη της Football League

Έχοντας πάρει την άδεια συμμετοχής κι έχοντας χάσει δύο αγωνιστικές, με Ολυμπιακό Βόλου και Κισσαμικό Χανίων (θα πραγματοποιηθούν εμβόλιμα), ο Πανσερραϊκός, ρίχνεται στη μάχη της Football League κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος προέρχεται από ήττα εντός έδρας με τα Τρίκαλα και έχει 1 βαθμό στον βαθμολογικό πίνακα.

Παίχτης του Πανσερραϊκού και ο Oliseh Egutu (Ολίσε), με τον Κώστα Βασιλακάκη να μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του για τον προσεχή αγώνα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Αγησίλαος Μπουρμασόπουλος της ΕΠΣ Λάρισας ορίσθηκε να διευθύνει το εντός έδρας ματς της ομάδας μας για την 3η αγωνιστική απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 4μμ. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Παπαδημητρίου και Απόστολος Καρακώστας επίσης της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ 4ος διαιτητης ορίσθηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης. Τέλος παρατηρητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ευάγγελος Σηπάκης από την Πέλλα

Τηλεοπτικα θα μεταδοθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV, το εμβόλιμο ματς του Πανσερραϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για την 1η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, την Τετάρτη 14/10 στις 4μμ.