ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ο Λάζαρος Θεοδωρίδης στηρίζει τον προπονητή Γρηγορίου, ευχαριστεί τους παίκτες συνιστά … αλληλεγγύη στα μέλη του ΔΣ

Γρηγορίου Μιχάλης-2013Ο Λάζαρος Θεοδωρίδης, γιος του εκλιπόντος προέδρου της ΠΑΕ Π.Θεοδωρίδη,  με προσωπική του ανακοίνωση εξέφρασε τη στήριξή του στον προπονητή του Πανσερραϊκού, Μιχάλη Γρηγορίου, και στους παίκτες της ομάδας τους οποίους  εκφράζει «τις δημόσιες ευχαριστίες μας στους ποδοσφαιριστές μας, που ξεπερνούν συνεχώς τους εαυτούς τους και παρά τις ανυπέρβλητες οικονομικές δυσχέρειες». Αντιθετα στην επιστολή του δεν κάνει ευθύ αναφορά για τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, αναφέρεται όμως εμμέσως λέγοντας ότι: «όσους ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια του Πανσερραϊκού…» και εκφράζει την δυσαρέσκειά(;) του για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στις μέχρι τώρα στις εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ, προτρέποντάς τους  «…να επιδείξουν εγκράτεια, υπομονή και αλληλεγγύη για την επίτευξη των στόχων μας, όπως άλλωστε θα ήταν και η επιθυμία του πατέρα μου (γεγονός που μέχρι σήμερα δεν έχει επαληθεύει)».

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λυπάμαι καταρχήν που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να κάνω δηλώσεις , από τη στιγμή που η πρώτη μου επιθυμία από την ημέρα της αναγκαστικής εμπλοκής μου με την ομάδα του Πανσερραϊκού, ήταν να κρατήσουμε τα στόματα κλειστά και να επικεντρωθούμε όλοι σε δυο παράλληλους στόχους : τη διεκδίκηση της ανόδου στη Super League και την πώληση της ΠΑΕ σε έναν αξιόπιστο, φερέγγυο και ισχυρό επενδύτη.

Δυστυχώς όμως, μέσα στο βαρύτατο πένθος της οικογένειας μου, πρέπει να υπενθυμίσω σε όλους, ότι ο Πέτρος Θεοδωρίδης ήταν ο παράγοντας που κρατούσε την ομάδα του με την αξιοπρέπεια, την εντιμότητα, το ήθος και την πραγματική ανθρωπιά του. Μέσα στα ίδια πλαίσια θέλησα να κινηθώ και εγώ προτρέποντας όλους όσους ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια του Πανσερραικού να επιδείξουν εγκράτεια, υπομονή και αλληλεγγύη για την επίτευξη των στόχων μας, όπως άλλωστε θα ήταν και η επιθυμία του πατέρα μου (γεγονός που μέχρι σήμερα δεν έχει επαληθεύει).

Επιθυμώ να εκφράσω τις δημόσιες ευχαριστίες μας στους ποδοσφαιριστές μας, που ξεπερνούν συνεχώς τους εαυτούς τους και παρά τις ανυπέρβλητες οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, ορθώνουν τα στήθη τους και αγωνίζονται έντιμα και με υπομονή για το καλό της ομάδας. Είμαι όμως πάνω από όλα πεπεισμένος ότι αγωνίζονται για να αφιερώσουν κάθε επιτυχία μας στο θανόντα πρόεδρο τους.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κύριο Μιχάλη Γρηγορίου και το υπόλοιπο προπονητικό team που με τα αποτελέσματα τους κάτω από απίστευτα αντίξοες συνθήκες, έχουν αποδείξει την αγωνιστική τους ποιότητα, αλλά πάνω από όλα την ποιότητα τους ως άνθρωποι. Η εμπιστοσύνη η δική μου και της οικογένειας μου στην αξία και το ήθος τους είναι δεδομένη.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι όποιος παρεκκλίνει από τις διαληφθείσες επιλογές του πρόεδρου μας Πέτρου Θεοδωρίδη, να είναι σίγουρος ότι προσφέρει μόνο κακές υπηρεσίες στον Πανσερραϊκό και αποδοκιμάζεται οπωσδήποτε από εμάς και από τον λαό των Σερρών».

ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ