ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Πήρε Τριανταφυλλάκο, έδιωξε Πόποβιτς, μειώνει τις αποδοχές των παικτών έως… 40%!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Πήρε Τριανταφυλλάκο, έδιωξε Πόποβιτς, μειώνει τις αποδοχές των παικτών έως… 40%!

Τα πήγαινε έλα άρχισαν στον Πανσερραϊκό, αρχής γενομένης με τη μείωση των αποδοχών στους παίκτες που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνει και το… 40%. Αυτό ήταν το ενακτήριο λάκτισμα για να αρχίσουν οι μετακινήσεις έτσι η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τριανταφυλλάκο. Ο 24χρονος παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα το πρωί (Παρασκευή 15/1/16) όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο Τριανταφυλλάκος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους: Οδυσσέα Αναγέννησης, Άρη Θεσσαλονίκης, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου,  Λαμία

Ο24χρονος μεσοεπιθετικός, έμεινε ελεύθερος από την Λαμία στην οποία και ανήκε, με συνέπεια να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του Πανσερραϊκού στον οποίο και θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τέλος ο Πόποβιτς

Εκτός όμως από τις εξελίξεις στο μέτωπο των μεταγραφών, εξελίξεις είχαμε και σ΄αυτό των αποδεσμεύσεων, καθώς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των «λιονταριών» με τον Δημήτρη Πόποβιτς (σερραϊκής καταγωγής), ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πόποβιτς. Η Πανσερραϊκή οικογένεια τον ευχαριστεί από καρδίας για όσα έχει προσφέρει στον Σύλλογο και του εύχεται ό,τι καλύτερο για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».